Dani_Nisa_u_BeograduSa zadovoljstvom Vas pozivamo na promociju Dana Niša u Beogradu u sredu 8. decembra, sa početkom u 15 časova, u restoranu Kovač (Bulevar oslobođenja 221).

Tim povodom u restoranu Kovač će se okupiti stotinak zvanica iz javnog života - poznate ličnosti poreklom iz niškog kraja, redovni gosti i prijatelji kuće, čuveni ugostitelji, ugledni vinari. Goste će pozdraviti gradonačelnik grada Niša, delegacija rukovodstva gradom, kao i direktor Turističke organizacije Niša.

Za "Dane Niša u Beogradu" (08. - 13. decembra) u saradnji sa čuvenim niškim restoranima, Nišlijska mehana i Tri fenjera, kreiran je poseban meni, a hranu će u restoranu Kovač spremati ovi cenjeni ugostitelji sa juga Srbije. Uz kulinarske specijalitete niškog kraja, služiće se vina vinarije Živković, kao i kućno vino Nišlijske mehane.

Nesvakidašnji gastronomski doživljaj upotpunjen je bogatim kulturno-umetničkim programom: dramski umetnicu recitovaće izvode iz poznatih dela niškog kraja, članovi kulturno-umetničkog društva Talija zaigraće u ritmovima juga Srbije, a za kompletan muzički ugođaj će se pobrinuti ansambl Black mambe
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..