medijapanMedijapan je jedinstveno mesto u gradu koje kombinuje vrhunske japanske specijalitete sa društvenim angažmanom tako što svakog meseca promoviše po jednu društvenu temu, organizaciju, ili projekat. Prvi mesec je mesec ekologije, a autor vizuelnog identiteta ove teme je poznati beogradski dizajner Igor Oršolić.

MISIJA RESTORANA



•    Kreiranje specifičnog ugostiteljskog objekta, sa specijalizovanom kuhinjom i definisanom društevnom porukom.
•    Jedna od osnovnih ideja ugostiteljskog  koncept projekta  je  da svojim celokupnim delovanjem  ukaže da jednakost i razumevanje međuzavisnosti ljudi unutar zajednice predstavljaju osnovni preduslov prihvatljivog kvaliteta života.
•    Izdvajanjem jednog dela profita za potrebe socijalne problemtike može se tumačiti kao šira misija projekta.
•    Fokusirani uticaj na životni stil pojedinaca u društvu koji je: ekološki svestan, zdrav, bezbedan, solidaran, participtavin is l.

Sa radom je počeo i novi hostel Medijapan, koji je nastao kao logičan nastavak razvijanja brenda Medijapan. U redizajniranom prostoru dvospratnice nadomak Botaničke bašte nalaze se na nultom nivou restoran, a na prvom i drugom spratu hostel.

Važan segment delovanja brenda Medijapan je relacija sa pojmovima socijalnog preduzetništva i socijalno odgovrnog poslovanja, pa je misiija hostela generisana u opštu misiju brenda.




MEDIJAPAN_2


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..