U susret početku distribucije filma "GROZAN JA 2" , sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo zanimljive događaje koje vam priprema prijatelj filma, Maxi supermarketi. Naime, u 20 beogradskih Maxi supermarketa 25. i 26. septembra (sreda i četvrtak) za kupovinu Premia sokova i Premia konditora u vrednosti od 300 dinara potrošači na poklon dobijaju 1 vaučer za projekciju filma „Grozan ja 2”, raspored časova i bojanku sa junacima iz filma.


Ova primamljiva ponuda traje do isteka zaliha, stoga požurite u vaš najbliži Maxi i postanite srećni dobitnik vaučera koji vas vodi u bioskop!

Vaučeri se mogu iskoristiti u periodu od 28.09 do 06.10. 2013. za projekcije filma „Grozan ja 2” u bioskopima koji se nalaze u blizini objekata u kojima se akcija sprovodi: Cineplexx (TC Delta City), Kolosej (TC Ušće), Fontana i Dvorana Doma sindikata.

Tokom ova dva dana maskote Malaca šetaće se i družiti sa mališanima u 16 Maxi supermarketa u Beogradu.
U prilogu vam šaljemo raspored lokacija na kojima možete upoznati naše simpatične Malce.

 

Podsećamo, Maxi je lanac supermarketa koji širom Srbije ima više od 120 supermarketa, a Premia je privatna robna marka koja nudi odličan odnos cene i kvaliteta proizvoda u svim kategorijama. Posebno je zanimljiv brend konditorskih proizvoda za decu „Male Ale” koji su uključeni u promotivnu kampanju za film „Grozan ja 2” a koji čine mini keksići sa maslacem ili preliveni čokoladom. 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..