U okviru manifestacije „Rashladite se uz vruće FILMSKOG LETA u Art bioskopu Museumu“ sledeće nedelje prikazivaće se irski romantični triler U KLOPCI i austrijski muzički dokumentarac ROCK MAŠINA: Termini prikazivanja filma U KLOPCI su:23,25,27 i 29. septembar 2013. godine. Termini prikazivanja filma ROCK MAŠINA su 24,26. i 28.. septembar 2013. Sve projekcije počinju u 20 sati, osim u subotu 28.09.13. kada projekcija počinje u 22,00 h.

 

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Art bioskopa svaki dan od 19,00 časova .

 

U KLOPCI - Irska
triler/romantični

reditelj/director: Graham Cantwell
uloge/cast: Gerard McSorley, Anthony Fox, Laura Way, Andy Smith,  Cillian Roche, Griet van Damme, Ronan Wilmot

 

Posle pet godina provedenih na moru, mladi Irac Antoan se vraća kući, voljenoj supruzi i porodici. U njegovom odsustvu stanje u Severnoj Irskoj se znatno pogoršalo, pa ga Brendan, prijatelj iz detinjstva, ubeđuje da se mora priključiti njihovoj borbi protiv Britanaca. Vrlo brzo biva umešan u brutalno ubistvo, zbog koje iako poželi neće moči da napusti “začarani krug” . Koliko god da pokušava da se izvuče iz nemislosrdnih borbenih akcija, ne uspeva. Njegovi drugovi mu to neće dozvoliti. Film je snimljen prema istinitom događaju.

 

ROCK MAŠINA / WELCOME TO MACHINE - Austrija
muzičko-dokumentarni

Reditelj/director:  Andreas Steinkogler
U filmu se pojavljuju: Adam Green, Cypress Hill, Fatboy Slim, Kim Wilde, Kool And The Gang, Bloodhound Gang, Nada Surf, Lordi, Ray Cokes

 

Postoji 12 muzičkih zapovesti koje vode do uspeha. Traganje za tajnom uspeha, svrhom muzičkih nagrada, sklapanju o izdavačkih ugovoa i još 9 drugih pravila u ovom rok-dokumentarcu okončaće se otkrivanjem potpune istine kako sistem funkcioniše.  Pun komičnih segmenata, nemislosrdan u otkrivanju istine ovaj film postavlja etičko pitanje: Da li je sve to jedini pravi način da se dodje do slave?

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..