U okviru manifestacije „Rashladite se uz vruće FILMSKOG LETA u Art bioskopu Museumu“ sledeće nedelje prikazivaće se estonska hit komedija PRODAVNICA SNOVA i svedska ženska drama GOSPODJICA KICKI: Termini prikazivanja filma PRODAVNICA SNOVA su: 02,04,06. i 08. septembar 2013. godine. Termini prikazivanja filma GOSPODJICA KICKI su 03,05. i  07. septembar 2013. Sve projekcije počinju u 20 sati.

 

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Art bioskopa svaki dan od 19,00 časova .

 

PRODAVNICA SNOVA / Estonija
komedija

reditelj: Peeter Urbla
Uloge: Maarja Jakobson, Anne Reemann, Evelin Pang, Karol Kuntsel, Meelis Rämmeld, Toomas Urb, Madis Kalmet

 

Po povratku sa odmora, mlada kostimografkinja Alis otriva da je TV stanica gde je radila otišla pod stečaj. Ona i njene dve prijateljice ostaju bez posla.  Alis nagovara prijateljice da osnuju novu kompaniju koja će mnogim ljudima moći da “ostvaruje snove”. Na putu ostvarivanja sopstvenog sna, Alis će se suočitiu sa brojnim tamnim stranama savremenog poslovanja ljudi željnih slave po svaku cenu, ali i shvatiti da prava ljubav i iskreno prijateljstvo mogu biti jedini put uspeha.

 

GOSPODJICA KICKI / Švedska
drama

reditelj: Håkon Liu
uloge: Pernilla August, Ludwig Palmell, Huang He River, Britta Andersson, Eric Tsang

 

Posle dugog ćaskanja na internetu sa tajvanskim biznismenom, gospođica Kicki se odlučuje da otputuje u Taipei i upusti se u nepredvidivu ljubavnu avanturu. Neželeći da putuje sama, poziva sviog 16-godišnjeg sina da joj se pridruži, pod izgovorom da treba da se više zbliže posle mnogo vremena razdvojenosti. Ali kada sin otkrije pravu svrhu putovanja gospođica Kicki će morati da i njemu i sebi dokaže da je zaista prava majka koja mu je toliko dugo nedostajala. Ali u ovakvim okolnostima, to neće biti nimalo lako...

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..