Po prvi put u Srbiji publika će imati prilike da uživa u performansu i muzici čuvenog rok benda GHOST! 20. i 22. juna od 19.30 biće ekskluzivno emitovan koncertni film “Ghost: Rite Here Rite Now”  u bioskopima CineStar u Beogradu (Ada Mall) i Novom Sadu (BIG). “Ghost: Rite Here Rite Now” je najnoviji  američki koncertni film u režiji Tobiasa Fordža i Aleksa Rosa Perija. U njemu se pojavljuje švedski rok bend Ghost koji nastupa na Kia Forumu u Inglvudu, Kalifornija, na poslednja dva severnoamerička datuma njihove koncertne turneje “2023 Re-Imperatour”. Film će takođe uključiti narativnu priču zasnovanu na veb seriji koju je producirao bend, koja uključuje izmišljene likove i predanje koje ih okružuje. 

Snimljen tokom dva rasprodata koncerta GHOST-a u Los Anđelesu, “Ghost: Rite Here Rite Now” je mnogo više od koncertnog filma. GHOST-ov prvi dugometražni film kombinuje očaravajuće nastupe uživo sa narativnom pričom koja preuzima niti zapleta iz dugotrajne serije vebizoda benda.  Rezultat je potpuno jedinstvena fantazmagorična mešavina: izvođenje omiljenih pesama “od krvi i mesa” sa svih pet albuma GHOSTA, kao i RIAA platinasti „Mary On A Cross“ i još mnogo toga.

Bilo da je neko posvećeni GHOST obožavalac koji želi da oživi dragocena sećanja na spektakl uživo, ili je neko samo među radoznalima, RITE HERE RITE NOW učiniće da se odlože telefoni i da se živi u trenutku uz potpunu opčinjenost  uz ovaj bombastičan, ali intiman bioskopski portret GHOSTA.   

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajnama CineStar bioskopa ili onlajn na https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/ghost-rite-here-rite-now/9347 .


Materiajl: CineStar Cinemas Srbija
Fotografija: Ryan Chang

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..