Hit film „Dina: Drugi deo” (Dune: Part Two) premijerno će biti prikazan na Max striming platformi u utorak, 21. maja. Premijera na HBO kanalu će biti 2. juna u 20:00h. "Dina: Drugi deo“ istražuje mitsko putovanje Pola Atreida dok se ujedinjuje s Čani i Fremenima na putu osvete zaverenicima koji su uništili njegovu porodicu. Suočen s izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog svemira, pokušava da spreči užasnu budućnost koju samo on može da predvidi. U glavnim ulogama su Timoti Šalame, nominovan za Oskara i Zendeja, Rebeka Ferguson.

Takodje, za Oskara nominovan Džoš Brolin, Ostin Batler i Florens Pju, zatim Dejv Batista, dobitnik Oskara Kristofer Voken, Lea Sedu, Suheila Jakub, uz Stelana Skarsgorda, Oskarom nominovanu Šarlot Rempling i dobitnika Oskara Havijera Bardema.

Film je režirao Vilnev prema scenariju koji je napisao zajedno sa Džonom Spejtsom, a zasnovan je na proslavljenom romanu Frenka Herberta, „Dina“. Producenti su Meri Parent, Kejl Bojter, Vilnev, Tanja Lapoen i Patrik Makormik, a izvršni producenti su Džošua Grod, Džon Spejts, Tomas Tul, Herbert Gejns, Brajan Herbert, Bajron Merit, Kim Herbert i Ričard P.


 
 
 


<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..