Ekskluzivno u CineStaru 1. februara organizuje se premijera filma FERARI dok će VIP događaj Cinepremiere biti organizovan u bioskopu CineStar u Ada Mallu u Beogradu. Biće to filmsko veče stila uz crveni tepih, italijansku muziku, DJ-a i uz vredne poklone za najsrećnije. Novo ostvarenje Majkla Mana, najiščekivaniji biografski film sezone FERARI, u distribuciji Blitz filma,  je biografski film o italijanskom proizvođaču trkačkih automobila i preduzetniku Encu Ferariju, o njegovim profesionalnim i ličnim borbama.  Glavne uloge tumače Adam Drajver i Penelope Kruz. Godina je 1957. i nakon spektakla Formule 1, Enco Ferari (Adam Drajver), bivši vozač i osnivač najpoznatijeg svetskog automobilskog i trkačkog brenda, suočava se sa profesionalnim i ličnim borbama.

Bankrot preti fabrici koju su on i njegova supruga Laura (oskarovka Penelope Kruz) izgradili iz temelja pre deset godina. Njihov nestabilan brak uništio je gubitak sina Dina godinu dana ranije. Ferari se takođe bori na privatnom planu oko priznanja njegovog sina Pjera, kojeg je imao sa Linom Lardi (Šejlin Vudli).

U međuvremenu, strast njegovih vozača za pobedom gura ih na ivicu dok se upuštaju u opasnu legendarnu trku izdržljivosti ''Mille Miglia'' (Hiljadu milja), koja traje od Breše do Rima i nazad.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..