Zena-2Sonja Rihter igra glavnu ulogu u filmu „Žena koja je sanjala muškarca“.Film o strasti koja se ostvaruje kao seksualna opsesija, i o posledicama koje ovakve opsesije mogu da imaju po živote aktera, naći će se na redovnom repertoaru bioskopa Doma sindikata od 8. septembra.

Mladu i lepu K. progoni san koji sanja iznova i iznova – san o nepoznatom muškarcu. Jednoga dana, san postaje stvarnost. Tokom poslovnog puta, ona sreće muškarca iz svojih snova, i njen savršen život je u opasnosti su zbog tajanstvene ljubavi koja je rađa između nje i potpunog stranca.


Glavnu žensku ulogu igra Sonja Rihter, poznata danska filmska i televizijska glumica koja se uporno kloni holivudske karijere. Rihter je postala poznata po ulozi u filmu „Otvorena srca“ danske rediteljke Suzane Bier, snimljenom 2002. godine po pravilima manifesta Dogma 95. Reditelj filma je Per Fli, najpoznatiji po „Danskoj trilogiji“, filmskom serijalu koji u nastavcima prikazuje živote niže, srednje i više klase u Danskoj.

Ulogu muža mlade K. rastrzanog saznanjem o prevari igra poznati švedski glumac Mikael Nikvist, a objekat opsesije fotografkinje igra poljski pozorišni, televizijski i filmski glumac Marćin Doroćinjski.

„Žena koja je sanjala muškarca“ je na programu Doma sindikata u 16 časova.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..