Deset dana pre premijere filma „Ekipa“ stiže glavni song filma pod nazivom - „10 sekundi“. Autori su Skaj Vikler (tekst) i Novak Asković (muzika, aranžman i produkcija), a tizer će biti dovoljan da nagovesti budući hit. Tema je ljubav, ona između muškarca i žene, ali i ljubav prema fudbalu, koja ponekad prevlada. Novak Asković je autor svih muzičkih tema za film Ekipa, ali mu se u stvaranju nosećeg songa pridružio i Skaj Vikler, i tako doprineo kvalitetu filma.

Film “Ekipa”, koji je okupio vrhunske glumce, među kojima su Andrija Milošević, Srđan Žika Todorović, Dragan Gagi Jovanović, Ljubomir Bandović, Sergej Trifunović, Miloš Timotijević, premijerno će biti prikazan u sredu, 23. oktobra, u Sava centru. Film će istovremeno biti prikazan u Torontu i Čikagu, a od 24. oktobra film će početi da se prikazuje u bioskopima širom Srbije.

Ljubav ili fudbal, Zvezda ili Partizan, derbi ili devojka, teme su oko kojih se vrti film “Ekipa”. Naravno, kada je srpski fudbal u pitanju, neizbežni su likovi lokalnih kriminalaca, nezajažljivih menadžera i svih onih koji su u fudbalu najmanje zbog – fudbala. Da li će talentovani klinac, kome svi proriču veliku karijeru, uspeti nešto da promeni ili će od svega biti važnija jedna devojka.

Film “Ekipa” je sniman tokom jednog derbija i velikim delom je zadržana autentična atmosfera, puna naboja. Svi glavni glumci, ljubitelji fudbala i navijači Zvezde ili Partizana, uneli su u ovaj film i dodatnu navijačku strast, te će publiku na kraju godine imati priliku da vidi najbolje srpske glumce u komediji koja se samo naizgled bavi lakim temama.
 
U centru filmske priče se nalazi as Partizana, fudbaler Zdravko Stevanović, kojeg glumi Rade Ćosić, ujedno i scenarista filma. Motiv za nastanak priče Ćosić je pronašao u ogromnoj ljubavi prema fudbalu, a i sam je trenirao fudbal u Partizanu. Režiju potpisuje Marko Sopić, veliki ljubitelj fudbala i legendarnog Dragana Mancea.
 
Nakon derbija, Zdravko (Rade Ćosić), zvezda Partizana, Klupa (Andrija Milošević) njegov brat od tetke, ujedno navijač Zvezde i Stefke (Lazar Đukić) dobar drug iz detinjstva, nailaze na Italijanku (Ivana Dudić), ženu svačijeg života. Posle jedne lude večeri, oni odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. Pošto Zdravko odbija saradnju, to ekipi drugara stvara velike probleme jer moraju brzo da nađu pare kako bi se oslobodili čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević).
 
Ekipu filma još čine i reper Đus, bivši igrači Partizana i Crvene zvezde, Nikola Ristanovski, Ljiljana Stjepanović, Anđela Jovanović.  
 

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..