Šta se dešava kada od običnog posmatrača postanete glavni osumnjičeni? Odgovor na ovo pitanje donosi ekranizacija bestselera Paule Hokins, „Devojka iz voza“, koji će biti prikazan u okviru još jednog Ladies night događaja u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center ovog četvrtka, 13. oktobra, sa početkom u 20 časova. Pripadnice lepšeg pola koje se odluče da pogledaju ovaj napeti triler, očekuje na poklon primerak magazina Cosmopolitan uz svaku kupljenu ulaznicu, osveženje pred film uz čašicu Campari Tonica, kao i pokloni iznenađenja koje su pripremili brendovi Converse, Rimmel, Master Time i Wenger, frizerski saloni Češalj i makaze, knjižare Vulkan i DM drogerije.

Radnja filma vrti se oko razvedene alkoholičarke Rejčel, koja svako jutro putuje vozom. Dok on stoji na jednom semaforu, Rejčel ima savršen pogled na kuće, koje se nalaze uz prugu, a jedna joj je posebno zapala za oko. Rejčel  tada zamišlja kako poznaje njene stanare, koje je nazvala Džes i Džejson, a njihov život vidi kao savršen, za razliku od njenog, koji je u totalnom haosu. Vrlo brzo će se dogoditi nešto, zbog čega će Rejčel shvatiti da savršeni život zamišljene porodice nije nimalo idiličan. Priča završava na naslovnicama novina, a Rejčel u pomenutoj kući, čime postaje deo života, koji je dotad gledala samo iz voza. Glumačka postava je  impresivna, a čine je Rejčel Blant, Džastin Terou, suprug slavne Dženifer Aniston kao i  Luk Evans.

Karte za Ladies night i projekciju filma „Devojka iz voza“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs. 

Trejler za film možete pogledati na sledećem linku: OVDE

Film se nalazi u distribuciji Blitz Film & Video distributerske kuće.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..