Tri dana najuzbudljivije globalne kreativne, biznis i edukativne BDW konferencije pod nazivom “INOVACIJA2” osmi put zaredom u Beogradu, od 6. do 8. juna 2013. Pozivamo na svecano otvaranje Beogradske Nedelje Dizajna 4.juna u Muzeju savremene umetnosti, na Ušću, koji je otvorio svoja vrata samo za ovaj dogadjaj. Budite prvi i pogledajte 12 aktuelnih izlozbi svetskih dizajnera, reviju Dragane Ognjenovic i premijeru filma "Sloboda na kvadrat".

 

Najveći svetski umovi iz celog spektra kreativnih industrija - brendinga, dizajna, arhitekture, izdavaštva, oglašavanja, mode, novih medija, filma, preduzetništva i kulture - objasniće kako da kreirate novu, inovativnu, vrednost u današnjem svetu koji se svakodnevno menja! Ovo je konferencija kojoj morate prisustvovati - za svaku progresivnu osobu i kompanije koje planiraju budućnost svog biznisa, institucije, zajednice, regiona, a posebno za kreativce koji kreiraju svoju sopstvenu budućnost i budućnost svojih klijenata. Dok ovo čitate, širom sveta cvetaju ideje i poznanstva stvorene za vreme BDW-a.

 

Gledajte i učite od najnagrađivanijih agencija 2012. godine - TBWA, Wol Olins i AKQA, kao i od avangardnih digitalnih umetnika komunikacija Troike, kreatora najinovativnijih globalnih kampanja za Samsung, FIAT, Nissan, Aquafresh, Tate, MTV, The Guardian, Snickers, Guiness, Nike, Adidas, RED, The Economist, Benetton, Discovery Channel, Buga boo, Heineken, Pirelli, Xbox.

 

Izdvajamo iz programa:

 

TBWA LONDON / PAUL BELFORD (Velika Britanija) Kako osmisliti najbolju reklamnu kampanju?
Na konferenciji BDW 2013 ćete imati jedinstvenu priliku da učite od marketinških agencija koje spadaju u 10 vodećih u svetu! Čuveni stručnjak za reklame i umetnički direktor agencije TBWA\London, Paul Belford će obelodaniti detalje kampanja za časopis The Economist, Adidas, McDonald’s, Pepsi i mnoge druge nagrađivane predstavnike naše popularne kulture! Otkrijte zašto je magazin Fast Company proglasio TBWA za 24. na listi 50 najinovativnijih svetskih kompanija i
zašto ih tretira kao potpune zvezde inovacija.

 

AKQA / DAVOR KRVAVAC (Velika Britanija) BDW vam predstavlja digitalne velikane, kreatore čuvenih interaktivnih kampanja za FIAT, Nike i Xbox! Prvi put u Srbiji na BDW konferenciji naučite nešto više o kristalno čistim digitalnim strategijama, pomoću višekanalnog marketinga kroz virtuelni i stvarni svet. “Dobro je biti prvi. Bolje je biti dobar. Najbolje je biti i jedno i drugo”. Ova deviza digitalne agencije AKQA se pokazala kao dobitna kombinacija. Duan Evans je vodeći digitalni kreativni stvaralac sa preko 15 godina iskustva. Radi za agenciju AKQA od 2000. godine i to za izuzetno širok spektar klijenata. Osmišljava kampanje poznate u celom svetu za koje je osvojio mnoštvo međunarodnih priznanja i pomaže u formiranju najboljeg kreativnog tima agencije. AKQA ima ulogu svetskog lidera digitalnih agencija zahvaljujući inovativnom i kreativnom radu, o kome tradicionalne reklamne agencije mogu samo da sanjaju.

TROIKA / SEBASTIEN NOEL (Velika Britanija) Troika je studio sa sedištem u Londonu koji su osnovali Eva Rucki, Conny Freyer i Sebastien Noel. Poznati su po eksperimentalnom radu i projektima koji imaju interdisciplinarni pristup i kombinuju digitalne komunikacije, skulpturu, arhitekturu i savremene instalacije. Troika je izabrana da osmisli tri umetničke instalacije za britanski paviljon na Svetskom sajmu u Šangaju 2010. godine. Njihov rad istražuje ukrštanje racionalnog razmišljanja,
posmatranja i promenljive prirode stvarnosti i ljudskog iskustva. Kao verovatno najavangardniji nastup na celoj konferenciji, BDW sa ponosom predstavlja Sebastiena Noela koji će vas provesti kroz jedinstveni digitalni pristup njihovom radu.

 

MCBW / SABINE LENK (Nemačka) Kako uspešno povezati živopisan razvoj poslovnih odnosa i pitanja dizajna? To funkcioniše u Nemačkoj, tačnije u Bavarskoj. Saznajte kako bi to moglo da se primeni i u Srbiji. Sabine Lenk, direktor projekta Kreativne biznis nedelje u Minhenu (Munich Creative Business Week), će vam objasniti kako je Bavarska postala vodeća lokacija za inovacije i dizajn. Sve programe i aktivnosti Bayern Design GmbH sponzoriše bavarsko Ministarstvo za ekonomske odnose, infrastrukturu, saobraćaj i tehnologiju. Bayern Design GmbH predstavlja centralno kontakt mesto svih bavarskih kompanija, posebno srednje veličine, ali i sastavlja, koordinira i podržava sve dizajn aktivnosti u Bavarskoj i promoviše Bavarsku. Na BDW-u 2013. predstavljaju njihovo najnovije dostignuće - “Kreativnu biznis nedelju dizajna” u Minhenu.

 

WOLFF OLINS / OWEN HUGHES (Velika Britanija)
“Ne postoji formula za promenu igre. Za svaki projekat obrazujemo odgovarajući tim iz naša četiri sektora”. Na BDW konferenciji saznajte više o radu agencije Wolff Olins od Roberta Jonesa, koji je u njoj poslednjih dvadeset godina! Kao agencija koju je časopis Fast Company prepoznao kao "jednu od današnjih najsmelijih firmi za brending i inovacije", Wolf Olins predstavlja grupu stručnjaka za brending sa kancelarijama u Londonu, Njujorku i Dubaiju. Kompanija je spacijalizovana za stvaranje pozitivnog socijalnog okruženja za klijente, razvoj brenda, vodeće kreativne poslovne strategije i sistema vizuelnog identiteta. Wolff Olins je razvio korporativni identitet za razne velike evropske kompanije. Tokom devedesetih godina kompanija se najviše usmerila na korporativni brending. Najnoviji projekti uključuju rad za Sony Ericsson, Olimpijske i Paraolimpijske igre u Londonu 2012, grad Njujork, Mercedes-Benz i mnoge druge.

 

Karte za BDW konferenciju su jos uvek u prodaji!

 

Ako se još niste upoznali sa najvećim zvezdama iz oblasti MARKETINGA (TBWA, Wolff Olins, AKQA i mnogi drugi), ARHITEKTURE (Daan Roosegaarde, Johannes Norlander i mnogi drugi), DIZAJNA (Centro Stile FIAT, Clemens Weisshaar, Christophe Pillet, i mnogi drugi) vreme je da se upoznate!

 

Više o samoj konferenciji možete saznati na: www.belgradedesignweek.com

 

Vašu prijavu možete izvršiti klikom na:
www.belgradedesignweek.com/tickets/

 

 

 

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..