Festival marketinga FONklame održaće se u periodu od 19 do 23. marta, u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere. Već osmu godinu za redom FONklame okupljaju veliki broj studenata Beogradskog univerziteta koji žele da budu u toku sa najnovijim vestima iz oblasti marketinga, dobro se zabave i uz to budu humani, jer je sav prihod od donacija i ulaznica namenjen humanitarnoj akciji „Budi human“.


Tradicionalno, festival obuhvata edukativni, takmičarski, zabavni i humanitarni deo, a od ove godine i konkursni deo.
Svečano otvaranje festivala je 19. marta u sali 1 bioskopa Cineplexx u Ušće Shopping Center-u. Uživaćete u najboljim reklamama iz 2014. godine, a nakon toga sledi stand-up show. Program počinje u 20 časova, a cena karte je 250 din.
Karte se mogu kupiti na Fakultetu organizacionih nauka, na štandu FON-ovog centra za razvoj karijere svakog radnog dana od 10 – 16h ili rezervisati na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Tema konkursa je Best commercial moment, a tvoj zadatak je da zaustaviš naj trenutak omiljene reklame, napraviš print screen (isečeš) i pošalješ ga putem prijave. Turistička organizacija Puzzle Group obezbedila je za pobednika putovanje za dve osobe, rafting za 1. maj.


Takmičarski deo omogućava učesnicima da pokažu svoje znanje, kreativnost i talenat kroz rešavanje studije slučaja. I ove godine imate mogućnost izbora, možete rešavati praktični problem koji zadaje organizacioni tim Konferencije Nova energija ili studiju slučaja koju zadaje agencija Communis.


Rok za prijavu za ovaj deo je do 16. marta.

 

Tokom ovog dela, koji se održava 21. marta, studenti će moći da slušaju predavanja nekih od najistaknutijih stučnjaka iz oblasti internet marketinga, a to su:


- Dragana Đermanović – „Bee Creative – Shape your future!“
- Željko Bošnjak – „Online nastup brenda CHIPSY – Najbolji primeri iz prakse“
- Zoran Torbica – „Zašto je dobro biti lenj“
- Milan Maglov – „Promocija na Facebooku – efikasno i jeftino“
- Ivan Minić – „Online advertajzing u Srbiji 2015. godine“

Prijave su otvorene, možete se prijaviti do 17. marta.

Kao i svake godine do sada, FONklame nude priliku da studenti pokažu i svoju humanitarnu stranu. Ove godine će imati priliku to da učine kupovinom ulaznica za Veče reklama, kao i za humanitarnu žurku, koja će biti održana 22. marta.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..