VrevaUlični festival aktivizma VREVA, odigraće se 21. i 22. septembra 2012. godine u centru Beograda, u Parku Vojvode Vuka (Park Palas) i okolnim ulicama. Kroz svoj raznovrstan, konceptualno objedinjen i pre svega zabavan program, VREVA nastoji da promoviše vrednosti poput multikulturalnosti, tolerancije, antidiskriminacije, inkluzuje i očuvanja životne sredine.

Posetioci svih dobi, imaće priliku da uživaju u dobroj muzici, kvalitetnom angažovanom dokumentarnom filmu, performansima i uličnoj hrani. Pružiće im se šansa da budu pokrenuti i inspirisani aktivističkim predavanjima i tribinama, da svoje ruke i um angažuju u kreativnim radionicama reciklaže, ali i da budu dirnuti izložbama fotografija koje pričaju životne priče društveno najugroženijih i pravno nevidljivih.

VREVA, uz mnogo zabave i pozitivne energije, želi da podstakne na drugačije viđenje sveta i pokaže da su dobre promene u društvu potrebne i moguće!

Festival je pokrenut od strane Platforme aktivizma – LICEULICE, a realizuje se uz pomoć organizacije Tačka komunikacije i mnogobrojnih partnera iz Srbije i regiona, kao i velikog broja učesnika različitih profila.

Više o festivalu, saznajte OVDE
<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..