talkVisoki IQ, akademsko obrazovanje i kućno vaspitanje ne garantuju uspeh. Potrebne su i meta-sposobnosti: emocionalne i socijalne veštine!


Seminar predstavlja trening socijalnih veština u okviru edukativnog programa Psihopolis instituta, i namenjen je svima koji žele da kontrolišu i usmeravaju komunikaciju, kao bi im svaka interakcija tekla glatko i bez zastoja. Trening je posebno efikasan a naučeno znanje primenljivo na profesije iz oblasti menadžmenta: humanističke, uslužne, HR i PR menadžere i ostale prfesije koje se baziraju na intenzivnoj komunikaciji sa ljudima.

Struktura treninga:


1. Pojam socijalne inteligencije - prezentacija

2. Koji sam tip ličnosti? -  utvrđivanje tipa ličnosti kroz testiranje

3. Sa kim komuniciram? - prepoznavanje tipa pomoću znakova    ponašanja prilikom inicijalnog kontanta

4. Tipovi ličnosti u raličitim socijalnim strukturama i odnosima (posao, porodica itd) – ponašanje, reagovanje, komunikacija.

Autori i realizatori seminara, radionica, treninga emocionalnih i socijalnih veština su:

Ljubica Rašković, pedagog i magistrant primenjene psihologije, praktičar transakcione analize, i Ljiljana Jerinić, psiholog, analitičar istraživanja, praktičar transakcione analize.

Po završetku seminara svi polaznici dobijaju zvanični sertifikat Psihopolis Instituta.


Sinema kafe Akademije 28

nedelja 22. april od 11h - 18h


Više info i prijava na seminar - putem telefona: 064/68 60 960 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..