Shlep je novo urbano mesto na reci, sa atraktivnom lokacijom na novobeogradskoj strani, sa koje se pruža pogled na stari Beograd. Mesto jedinstvenog šmeka, fantastičan spoj dnevne zabave bogatih sadržaja, kulturnih dešavanja i kvalitetnog noćnog programa. Novi beogradski splav postaće nezaobilazno mesto na mapi grada, atraktivno i inspirativno mesto kako za Beograđane tako i za posetioce Beograda.

 

Kulturni centar Shlep, čiji će program biti veoma dinamičan, zamišljen je kao spoj različitih vidova umetnosti, multimedijalnih sadržaja, nesvakidašnjih i atraktivnih dešavanja. Bićete u prilici da na jednom mestu uživate u pozorišnim predstavama, filmskim projekcijama, stand-up nastupima, salsa i tango večerima i sajmovima najrazličitijih sadržaja. Raznovrsnost dnevnih aktivnosti upotpuniće i masovni časovi joge, sportski dani, igre bez granica.


Noćni klub Shlep idealno je mesto za ljubitelje dobrog provoda. Istančan muzički program, koncerti, dj-vi, clubbing atmosfera, specijalni performansi, koktel večeri, sve ono je što nas čini specifičnim i prepoznatljivim i na noćnoj mapi grada. Poseban pečat noćnom programu daće obeležavanje deset godina rada Marka Gangbangera –Deset Godina na Dokovima Beograda!


Shlep će predstavljati sinergiju dnevne zabave, kulturnih sadržaja, opuštene atmosfere i kvalitetnog noćnog provoda. Shlep je otvoren za kućne ljubimce. Poseduje i pristan za brodiće, tako da do nas možete doći i sa reke. Na Shlep-u postoji mogućnost rentiranja bicikala i čamaca. Postoji obezbeđen wi-fi internet.


Osetite atmosferu Beograda na najbolji mogući način, uz reku, daleko od gradske vreve, i uživajte u najrazličitijim danonoćnim aktivnostima kojih nigde u gradu nema na jednom mestu. Dođite i osetite harizmu Shlep-a, relaksirajte se, napunite baterije, i nabacite osmeh na lice.


Radno vreme Shlep-a je od 12 sati pre podne do ranih jutarnjih sati.
Informacije https://www.facebook.com/groups/KlubShlep

Najave događaja koji će otvoriti ovogodišnje letnju sezonu na Shlep-u:

 

6.jun Otvaranje letnje sezone na Shlep-u, žurka studenata Fakulteta dramskih umetnosti povodom premijere predstave “Carstvo mraka”, VHS Sex Tapes-disco, deep house, river dive-početak 22h

 

7.jun  Shlep me till I die! Riffs, Rock'n'roll Evakuacija & Shustera- inie, electro, punk, r'n'r, '80s- početak 22h

 

8. jun Marko Gangbanger, Deset Godina na Dokovima Beograda!Veliko otvaranje Shleparenja u M.G. letu- početak 22h

 

11.jun Premijera predstave “Carstvo Mraka”Lava Tolstoja u režiji Petra Popovića. U predstavi igraju: Stefan Trifunović, Aleksandra Veljković, Milica Trifunović, Ana Mandić, Jovan Belobrković, Aleksandar Jovanović, Mateja Popović, Mirko Videkanić, Olgica Antić i Jana Stanković. Početak u 20:30h.


13.jun Predstava“Carstvo Mraka”Lava Tolstoja u režiji Petra Popovića. Početak u 20:30h.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..