PORTAL IZLAZAK VAM POKLANJA 5 ULAZNICA za Hip Hop festival SVI KAO JEDAN! Oni koji najbrze posalju svoje podatke: ime i prezime, broj telefona (broj karata) na email : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. biće srećni dobitnici!

 

Promo žurka hip hop festivala Svi kao jedan, koji je ove godine pojačan vrlo zvučnim stranim imenima poput Onyx i Afu Ra – potvrđenim “hedlajnerima” festivala - održaće se u petak 31. maja u pabu Klagenfurt na Vidikovcu, a njeni posetioci moći će da osvoje komplete karata za muzički deo festivala koji se održava u Depo magacinu 14. i 15. juna.

 

Festival se ove godine održava na više lokacija podeljenih prema različitim programskim segmentima hip hop kulture, na kojima će se mnogi izvođači po prvi put predstaviti Beogradskoj publici. Vidikovac, kao kraj grada koji je BG sceni podario neke od pionira domaćeg hip hopa, vratio se na mape izlazaka van strogog centra grada, u najvećoj meri zahvaljujući grupi lokalnih di-džejeva okupljenih oko zajedničkog naziva “Ekipa Zvuka Crnog”.

 

U poslednjih godinu dana ovi sjajni momci uspeli su da održe kontinuitet redovnim održavanjem hip hop party-ja pod nazivom “Crni Zvuk” koji privlači ljude iz svih krajeva grada, utoliko pre što sve vreme uporedo nastupaju i izvan Vidikovca, pa i Beograda. DJ podršku promo partija festivala Svi kao jedan čini Ekipa Zvuka Crnog + live MCs uz goste iznenađenja.

 

Kako možete da osvojite karte za festival na promo partiju na kom ćete se nedvosmisleno dobro zabaviti svi kao jedan, pogledajte na Fejsbuk stranici žurke: OVDE

 

Dress-code: Pager on a hip
http://svikaojedan.com/

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..