Pozivamo vas da u okviru predstojećeg Sajma automobila, osetite delić atmosfere koja vas očekuje u Kombank Areni, 6. aprila. Na platou između hala 2 i 3 na Beogradskom sajmu biće postavljena rampa na kojoj će dvojica vozača iz postavke „Masters of dirt“ demonstrirati deo svojih vratolomija za sve posetioce Sajma automobila.


Prva demonstracija održaće se odmah po svečanom otvaranju Sajma automobila, u petak, 22. marta u 13h.

 

Program će se održavati u više termina:


Petak, 22. mart u 13h
Petak, 22. mart u 15h
Subota, 23. mart u 14h

 

Svoja umeća predstaviće ekstremni sportisti na FMX-u Alastair Sayer, afrički šampion freeridea i Gerald Mayer! Vozači će rado odgovarati i na sva pitanja predstavnika medija posle svakog nastupa na Sajmu automobila. Radi bolje organizacije, molimo vas, da nam potvrdite dolazak na prezentaciju.

 

Pozivamo vas da ispratite ovo zagrevanje i uverite se lično zašto je Masters of Dirt najnapetiji i najotkačeniji freestyle motokros show na svetu. Od vatrenog otvaranja do eksplozivnog vrhunca, svaki element predstave je pažljivo osmišljen da bi na najbolji mogući način uvukao publiku u suludo putovanje koje ostavlja bez daha. Masters of Dirt je freestyle u svom izvornom obliku, bez ikakvih pravila i ograničenja.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..