Projekat "O3one" organizuje po sedmi put Beogradski festival novih komunikacija - B-LINK 2012, od 21. do 23. decembra, ovog puta u Multipleksu "Kolosej", u TC "Ušce", na Novom Beogradu.


Trodnevni program festivala B-LINK 2012 sastoji se od predavanja, panel diskusija, radionica i zabavnog dela, a detaljni program dostupan je na adresi www.b-link.rs. Ulaz na B-LINK festival se ne naplacuje.


Ovogodišnji B-LINK pocinje predavanjem o inovativnoj wireless usluzi, zatim sledi neobicna tema "Nikola Tesla - preteca gedžetologije", a potom prica o predstojecem prelasku na digitalno emitovanje TV programa i novom HTML5 standardu za razvoj sajtova. Drugog dana Festivala je radionica o primeni WebGL tehnologije za razvoj 3D interaktivnih sadržaja za web, zatim sledi panel diskusija o Coworking Spaces, a u nastavku program preuzimaju StandUp komicari. Treceg dana B-LINK 2012 ima na programu još jednu radionicu o primeni WebGL tehnologije, a potom sledi prezentacija ovogodišnjih dobitnika WebFesta. Drugi dan Festivala obeležice nastup StandUp komicara, nakon predavanja na temu komedije kao posebnog žanra na kulturnoj sceni, a poslednjeg dana je za kraj programa organizovano disko kuglanje za ucesnike i posetioce Festivala.


Prateci program cini izložba fotografija nastala korišcenjem Instagram aplikacije.


Prijatelji festivala B-LINK 2012 su Telekom Srbija, Raiffeisen bank, "Knjaz Miloš", LG, Gorki list, Muzej Nikole Tesle, Registar nacionalnog internet domena Srbije, Webfest, Standup.rs, Bambi, Real Security, Converse, Carvel, Studio B, Ringier, Mondo, Kolosej, O3one.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..