Uz sastav The Prodigy, na Warrior's Dance Festivalu koji će biti održan 15. septembra na Kalemegdanskoj tvrđavi u Beogradu nastupiće i Skrillex, Chase&Status, Caspa, Zane Lowe, Feed Me i mnogi drugi...U okviru ovog jednodnevnog festivala grupa The Prodigy premijerno će, uz već dobro poznate hitove, izvesti i nekoliko pjesama sa novog albuma, čiji izlazak očekujemo tokom jeseni 2012.



Iako uživaju popularnost širom svijeta, članovi The Prodigy insistirali su da baš Beograd bude domaćin trećeg po redu Warrior's Dance Festivala, zbog jake veze koju osjećaju sa publikom u Srbiji, a o tome kažu:


"Za nas je velika stvar što organizujemo Warrior's Dance Festival u Beogradu. Imamo poseban odnos sa publikom i veoma smo uzbuđeni što još jednom donosimo Prodigy zvuk u Srbiju. Sa nama će da nastupe Skrillex, Chase&Status, Caspa, Zane Lowe i ostali. Vidimo se na Kalemegdanu, biće opasno!"


Stranim izvođačima pridružiće se i domaći bendovi, poput povratnika na muzičku scenu, grupeEyesburn, kao i Goblini, Ritam nereda, Lollobrigida, Dreddup,Hype i mnogi drugi.


U Donjem gradu Kalemegdanske tvrđave biće postavljene tri festivalske bine – glavna bina, "Warriors", kao i dvije manje bine pod nazivima "Take me to the hospital" i "Invaders", da bi posjetioci u svakom trenutku imali mogućnost da se opredijele za zvuk koji im najviše odgovara. Jedinstvenom ambijentu Warrior's Dance Festivala i Kalemegdanske tvrđave doprinijeće i posebna zona za umjetničke instalacije bazirane na ideji reciklaže industrijskog otpada.


Ulaznice će u pretprodaji koštati 2990 dinara, dok će puna cijena iznositi 3990 dinara, a u prodaji se nalaze i ulaznice za specijalnu VIP zonu po cijeni od 4990 dinara.


Ulaznice se mogu kupiti u ograničenim količinama na prodajnim mjestima lanaca Gigstix i Eventim, na info pultu šoping centra Ušće, biletarnici Beogradske arene, blagajni Doma Sindikata, kao i putem internet stranica gigstix.com i eventim.rs.

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..