Jelen-Top-10---Ana-i-LazarJelen top 10 turneja se približila kraju. Besplatno beogradsko finale koje će se odigrati na Ušću, četvrtog dana Belgrade Calling Festivala, u subotu 30. juna željno iščekuje i prestonička publika i muzičari. Ulaz je apsolutno slobodan, nisu potrebne posebne ulaznice, kao ni da posetioci imaju ulaznice za neki od prethodna tri festivalska dana. Svi su pozvani.

Kako je proteklo dosadašnjih 10 koncerata najvećeg putujućeg rokenrol karavana, najslikovitije opisuje Miki Ristić iz grupe Darkwood Dub: ,,JT 10 turneja je nešto najbolje što se u poslednjih desetak godina dogodilo na planu adekvatne promocije i prezentacije ovdašnjeg rokenrola. Oživljen je duh zajedništva među protagonistima, organizatorima, tehničarima i svim ostalim divnim ljudima koji se na sceni ne vide, a i te kako su bitni za krajnji ishod - uživanciju i zadovoljstvo publike. Svaki od nastupa je bio praznik pozitivne energije i dobre komunikacije među ljudima”.

Zoran Marinković – Marinko, frontmen Bjesova, jasno je osetio puls publike u svakom gradu u kojem je nastupio u okviru JT 10 turneje:

,,U svakom gradu je bilo dobro... baš, baš dobro... Uvek kvalitetna bina, razglas, zvuk, rasveta, razumno obezbedjenje,   raspoložena publika... Rokenrol publika je u svakom gradu  slična;  to su inteligentni, lepo vaspitani mladi ljudi koji svim silama pokušavaju da u ovim mutnim vremenima sačuvaju zdrav razum, a jedan od najbitnijih faktora na tom putu je slušanje srpskog roka!

Nikola Vranjković iz grupe Block Out na završnom koncertu ovogodišnje Jelen top 10 turneje najavljuje još jedan spektakularan nastup:

,,Trebalo bi da ponovimo podjednako kvalitetan nastup kao na Arsenal festivalu prošle nedelje u Kragujevcu, sa ozbiljnim videom i svetlom. Kvalitet zvuka se podrazumeva!”
Ekipa koja realizuje Jelen top 10 turneju će 30. juna na Ušću na spektakularnoj bini na kojoj će u okviru Belgrade Calling festivala prethodno nastupiti Ozzy Osbourne, Faith No More, Jessie J, Cult i mnoga druga velika svetska imena, prirediti rokenrol događaj za pamćenje. Reprezentativni predstavnici domaće rok scene predstaviće se u najboljem svetlu! Beograđani, spremite se za: Block Out, Kanda Kodža i Nebojša, Darkwood Dub, Bjesovi, Eva Braun, Goribor i Svi na pod!, Sharks Snakes and Planes, Straight Mickey and the Boyz.

Podsećamo da je ulaz BESPLATAN. Program počinje već u 18 časova, a bendovi će nastupati prema sledećem redosledu:

18.20h – Straight Mickey & The Boyz
19.10h – Sharks, Snakes & Planes
20.00h – Bjesovi
20.50h – Svi na pod!
21.40h – Eva Braun
22.30h – Block Out
23.30h – Darkwood Dub
00.30h – Kanda Kodža i Nebojša
01.25h - Goribor

Vidimo se na Jelen Top 10 turneji, jer znate da je najbolja zabava i najkvalitetniji provod uz Jelen pivo!

Tačne informacije o terminima, mestima, izvođačima, kao i brojna iznenađenja očekuju vas na: OVDE i OVDE
<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..