zatvaranje_baste_2009_kst_webPosle uspešne koncertne sezone u bašti KST-a, očekuje vas jos jedan extra dogadjaj kao kruna ovog leta u bašti  i pocetak nove klupske sezone u renoviranom KST-u.

 

U Četvrtak 1.oktobra nastupiće sledeći izvodjači:

- BJESOVI - hard, metal, alternative

Zapamćen po najboljim nastupima u bašti KSTa, cak ima i živo izdanje iz bašte 2002 ('Na Živo'), a ovog puta predstaviće se presekom svojih najvećih hitova ('Vraćam se Dole', 'Ime', 'Sve će se doznati', 'Džordžija'), uz dodatak nekoliko numera koje su se izdvojile sa njihovog novog albuma koji je izašao ove godine ('Bolje Ti'). Naravno, od njih uvek očekujemo i neko vizuelno iznenadjenje kako to samo oni znaju da prirede.

- KRISTALI - pop, rock

U iščekivanju njihovog novog albuma, petog u 15 godina dugoj karijeri, koji treba da se pojavi svakog dana, pilot singl ('Vreme Je') se uveliko vrti po radio-stanicama, imaćemo priliku da uživamo u nastupu možda našeg najboljeg pop benda, i da čujemo hitove kao što su 'Sad se svega sećam', '2 metra', 'Ustani,Kreni' i druge. Takodje, publika u Beogradu nije imala dugo priliku da ih vidi uživo, tako da očekujemo jedan audio i vizuelno fenomenalan nastup u bašti KST-a.

- STRAIGHT JACKIN - Hip Hop, HC, Rap, Alternative

Bend nastao još davne 1994 godine, pioniri čvrstog hiphop zvuka u Srbiji, kombinacija svih srodnih muzičkih pravaca, najpoznatiji po hitovima kao što su 'Jahrastaffaraj', 'Tarmirićmi', 'Lopove Narkomane', 'Izvini Jah' predstaviće nam se sa jednim pravim energičnim HipHop nastupom,kao poslastica za sve ljubitelje ovog muzičkog pravca. I oni najavljuju poseban spektakl uz light i zvuk u bašti KSTa.

- SO SABI - Reggae, Afro-Reggae

 

Kad je u pitanju dobra zabava, onda je tu i SO SABI, na čelu sa neponovljivim Albertom i čuvenom himnom benda 'Mešaj, Mešaj', 'Lepo Vama, Lepo Nama'. Svaki njihov nastup u KST-u, a bilo ih je dosta, odiše dobrom atmosferom, veselom publikom, i dobrim zvukom, pa nema razloga da posle dužeg vremena i ovog puta ne bude tako, u Bašti KST-a.

- ISTOK - Gothic Rock

KST je poznat po tome sto i mladjim i neafirmisanim bendovima daje priliku da se vide i čuju uživo, ali ovog puta to nije slučaj. Istok je bend Gothic opredelenja, za koji se već uveliko zna po tim krugovima. Akustična gitara i stari balkanski folklorni instrument-kaval čine da ovaj bend zvuči zaista osvežavajuće.Upravo tom kombinacijom je izbegnut onaj mračni momenat koji je skoro neizbežan u ovom muzičkom žanru. Iako su ovi momci veoma mladi deluju prilično uvežbano i iskusno, a odličan prijem kod publike samo nagoveštava budući uspeh koji im je gotovo izvestan.

- DJ SLIPI & DJ MOUSE - Best Of KST

Paralelno sa živim nastupima u bašti, u klubu će nastupiti i dvojac sa gostima iznenadjenja, koji ce predstaviti sve muzičke pravce i večeri u kojima ćete moći uživati u toku klupske sezone 2009/2010 u KST-u. Spoj novog i starog, presek najuspešnijih dj večeri KSTa (80, 90, Can't Stop The Rock, Domaćica, Party Time, Zagrebi Zvuk, Let There Be Rock). Garantovano dobra KST žurka.

Treba naglasiti da će i zvuk i light ovog puta biti izuzetan, kako u bašti, tako i u klubu. A takodje smo i nezavisni od vremenskih uslova, jer će se koncert iz bašte moći pratiti i u zatvorenom u slučaju lošeg vremena.

Iako je spisak izvodjača veliki, KST je rešio da ostane pri svojoj politici pristupačnih cena karata, pa su karte u pretprodaji vec od četvrtka 17tog septembra po promo cenama od 500 din., a mogu se kupiti u samom kst-u (svakog radnog dana 9-17h, i od srede do subote 23-03h) i u Felix Shopu (Tržni Centar Sremska, 10-20h)

Početak je najavljen u 22.30, a prvi bend se očekuje na bini, već oko 23.15, dok žurka u klubu počinje odmah po otvaranju.

<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..