kopZagrevanje za Big Snow Kop festival je počelo!
Vesela ekipa Big Snow Kop festivala širi pozitivnu energiju širom Srbije! Zato ne propustite Big Snow Kop promo žurke, uživajte u kvalitetnoj muzici i obezbedite sebi popust! Potražite naše promoterke kako biste rezervisali svoje paket aranžmane sa popustom od 10% i rezervisali, ili na licu mesta kupili ulaznice za festival sa popustom od 20%.
Fotkajte se sa  Jetijem, maskotom Big Snow Kop-a i osvojite vredne nagrade.

 

1. mart - Klub Atom - Beograd, velika promo Big Snow Dubstep / Drum n Bass žurka

*U četvrtak, 1. marta u Klubu Atom, u Beogradu, očekuje vas velika promo Big Snow Dubstep / Drum n Bass žurka!
Za dobru atmosferu će se pobrinuti  Codex (Phase & Toxic) , Mkdsl  i Rebel B.
Uživajte u Big Snow Kop promo žurci, osvojite vredne nagrade i  potražite naše promoterke kako biste rezervisali svoje paket aranzmane sa popustom od 10% i rezervisali, ili na licu mesta kupili ulaznice za festival sa popustom od 20%.
Fotografišite se sa Jetijem- maskotom festival i osvojite vredne nagrade!
Big Snow Kop festival se održava ove godine od 19-25. marta na Kopaoniku, gde nas očekuju velika imena svetske i domaće muzičke scene, kao što su Basement Jaxx, DJ Fresh, Freestylers, Ms Dynamite, Disciplin Kitschme, Darkwood Dub, Eyesburn i mnogi drugi.
Pored velikih koncerata I noćnih žurki, program dnevnih Apre-ski žurki biće upotpunjen I raznovrsnim sportskim programom. Sportske aktivnosti će obuhvatiti međunarodno takmičenje u skokovima u novom snowboard parku, King of the Bob trku, kao i rekreativne i extreme ski & snowboard ture sa izvođačima i profesionalcima.

 

2. mart - Pub, Kopaonik
Klub Scena, Kruševac
Klub Plastic, Beograd

*U petak, 2. marta, sa startom u 23h u klubu Plastic u Beogradu, nastupiće DJ Mirko i Meex i DJ Ike, koji će ulepšati atmosferu i na samom Big Snow festivalu na Kopaoniku.
Dođite u Plastic , uživajte u kvalitetnoj muzici i osvojite vredne nagrade! Potražite naše promoterke kako biste rezervisali svoje paket aranzmane sa popustom od 10% i rezervisali, ili na licu mesta kupili ulaznice za festival sa popustom od 20%.
Fotografišite se sa Jetijem- maskotom festivala i osvojite vredne nagrade!

3. mart - Giardino, Novi Sad

*Zagrevanje za Big Snow Kop festival u Novom Sadu!
Prisustvujte nezaboravnoj Jagermeister i Big Snow Kop promo žurci u subotu, 3. marta u klubu Giardino!
Uživajte u dobroj muzici od 22h do 03:00h, osvojite vredne nagrade i potražite naše promoterke kako biste rezervisali svoje paket aranžmane sa popustom od 10% i rezervisali, ili na licu mesta kupili ulaznice za festival sa popustom od 20%. 
Big Snow Kop festival se održava ove godine od 19-25. marta na Kopaoniku, gde nas očekuju velika imena svetske i domaće muzičke scene, kao što su Basement Jaxx, DJ Fresh, Freestylers, Ms Dynamite,
Disciplin Kitschme, Darkwood Dub, Eyesburn i mnogi drugi.

Klub Apriori, Kruševac

Big Snow Kop festival se održava ove godine od 19-25.marta na Kopaoniku, gde  nas očekuju velika imena svetskih i domaćih izvođača kao što su Basement Jaxx, DJ Fresh, Freestylers, Ms Dynamite, Disciplin  Kitschme, Darkwood Dub, Eyesburn i mnogi drugi.
Više informacija putem sajta www.bigsnow.rs ili  Facebook strane Big Snow Festival kopaonik
Vidimo se na Kopu!

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..