Ed Sheeran će doneti svoju rekordnu + - = ÷ x Mathematics turneju u Aziju i Evropu 2024. godine, a glavni medijski partner i sponzor koncerta je Nova.rs. Prodaja ulaznica za koncert u Beogradu koji će se održati na Ušću 17. avgusta sledeće godine, počinje 26. oktobra u 10 časova. Da biste prvi saznali kada će ulaznice biti dostupne, možete se prijaviti za obaveštenja o događaju popunjavanjem obrasca na www.honeycomb-live.com. Takođe, nove informacije možete pratiti na Fejsbuk stranici Honeycomb Live Serbia. 

Planirani datumi nastupa Eda Sheerana u Aziji biće mu prvi od 2019. godine, dok će evropski koncerti biti nastavak njegove turneje po Evropi prošle godine.

Ove vesti stižu nakon njegove rekordne turneje po Sjedinjenim Američkim Državama, gde je postavio brojne rekorde po broju posetilaca, uključujući SoFi stadion u Los Anđelesu i MetLife stadion u Nju Džersiju; ovaj drugi je bio najposećeniji jednodnevni koncert u istoriji SAD-a.

Samo ove godine, Sheeran je izdao dva albuma „-” („Oduzimanje“) i „Autumn Variations“ i oba su zauzela prvo mesto širom sveta. Izdati u maju i septembru, dobili su pohvale kritičara, a Sheeran je sarađivao sa Aaronom Dessnerom iz benda The National na oba albuma.

Sve zvanične web stranice prodavaca ulaznica će biti navedene u reklamama za turneju i na www.edsheeran.com. Molimo sve koji pokušavaju da kupe ulaznice, da to rade isključivo sa ovih ovlašćenih web stranica.

Ulaznice će biti dostupne na zvaničnim sajtovima:

edsheeran.com
honeycomb-live.com
efinity.rs
gigstix.com

Photo: Theo Wargo/Getty Images North America/Getty Images via AFP

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..