U Beogradu, 4. juna od 12 do 18 časova, na terenima KK Partizan na Kalemegdanu,  održaće se Humanitarni festival MIRIS BOJA, na kome će učestvovati muzičari, slikari, pisci, glumci i druge poznate ličnosti, zajedno sa slepom i slabovidom decom. Ulaznice za događaj već se mogu kupiti na ticket.rs, a na dan Festivala, karte se mogu kupiti na licu mesta, Ulaz za decu do 15 godina će biti besplatan, uz pratnju jednog roditelja/staratelja. Program Festivala usmeren je na porodice i osmišljen kao dan za druženje, zabavu i kreativnost, a sredstva prikupljena tokom organizacije i realizacije ovog događaja biće usmerena na pomoć slepoj i slabovidoj deci iz socijalno ugruženih zajednica.

Sve infomacije o bogatom sadržaju Festivala, koji uključuje i nastup Dejana Cukića sa bendom slepe i slabovide dece i potpisivanje i prodaju knjiga Vesne Dedić, možete saznati iz saopštenja u prilogu.

I...čak i ako ne izveštavate tog dana dovedite decu da slušaju poznate kako čitaju bajke, da se oprobaju u slikanju mirisnim bojama, da saznaju kako se postaje kapetan bojnog broda... Deca do 15 godina imaju besplatan ulaz.

 

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..