StandUp01KONKURS ZA NOVE TALENTE: Želiš li da postaneš STAND UP komičar?
Misliš da si duhovit-a? Dokaži i podeli STEJDŽ sa najboljim komičarima iz regiona!

Uoči prvog StandUpFesta (14-16.10.2011.) u Domu omladine imate priliku da se prijavite na konkurs za nove talente! Konkurs traje do 5. oktobra 2011. godine.

Zainteresovani mogu da se prijave slanjem sms-a sa osnovnim podacima na 065/2888 209, na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ilidirektno na sajtu www.standup.rs. Traženi podaci: ime, prezime, kratka biografija, motiv učešća i snimak originalnog komičnog materijala u trajanju do tri minuta (prihvataju se i amaterski snimci mobilnim telefonom).

Poslednje veče festivala – 16. oktobra - rezervisano je za takmičenje novih talenata stand up komedije. Publika i žiri (javne ličnosti iz pozorišne umetnosti, filma, televizije itd., a čiji opus ima dodirne tačke sa humorom i komedijom) odlučiće o pobedniku koji dobija priliku za profesionalne nastupe u organizaciji Standup.rs. Voditelj programa je Srđan Jovanović.

Prema rečima direktorke festivala Milice Mihailović kandidati moraju ozbiljno da se pripreme ukoliko žele da podele pozornicu sa iskusnim stand up komičarima:
„Imaće samo pet minuta da osvoje publiku i žiri koji ravnopravno odlučuju o pobedniku takmičenja. Po pravilu, žiri osluškuje reakciju publike jer kada je nastup dobar ne izostaje aplauz publike”.

Magija Crvenog Zvonceta
Oglašavanje specijalnog crvenog zvona na sceni značiće da je vreme za zabavljanje publike isteklo ili narodski rečeno da je izvođaču “odzvonilo”! Publika aplauzom može za koji minut da odloži pojavu Zvonceta ili da ga negodovanjem prizove ranije – ali u proseku zabavljač ima pet minuta da “ispuca” svoje najbolje fore i oduševi prisutne!

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..