umadijafest.01Delimo 5x2 karte za ŠUMADIJA FEST koji će se održati 27. avgusta u Kragujevcu. Zainteresovani neka pošalju email sa imenom, prezimenom  i brojem mobilnog telefona na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

Ove godine po prvi put planirano je održavanje ŠUMADIJA  FEST-a, u organizaciji koncertne agencije Suma fest, Udruženja studenata FILUM-a  i caffe cluba Nemam Ve De, koji će se održati 27.avgusta na prostoru Gradskog sajmišta u Kragujevcu.

Prostor na kome će se održati Festival je dobro poznat kragujevačkoj publici, jer su i do sada tamo nastupali mnogi izvodjači iz različitih muzičkih pravaca.Ideja je da se na festivalu okupe mladi iz Šumadije i Pomoravlja, a  i šire, i da se na njemu pojave umetnici iz sveta rock'n'rolla, reggae, funky, electro , world music ...

Cilj Festivala je da urbanom muzikom okupi mlade iz regiona podjednake polne zastupljenosti.
Za prvi ŠUMADIJA FEST dogovoreni su nastupi sledećih izvodjača : Nikad Spremni-Užice, Boneyard-Kragujevac, Istok Iza-Kragujevac, Dark Sky- Kosovska Mitrovica, a grupe SUNSHINE i YU GRUPA će biti glavne zvezde Festivala, a pored njih nastupiće DJ Sevdah Baby i DJ Flip koji će i zatvoriti festival.

Festival će se održati 27.08.2011.a pokrenuta je velika medijska kampanja, kako u samom Kragujevcu, tako i u gradovima širom regiona. Kampanja  traje od polovine jula do početka Festivala. Očekuje se poseta od najmanje 5000 ljudi, uglavnom pripadnika mladje populacije iz celog regiona, a verujemo da ce manifestacija u grad privuci veliki broj turista koji ce iz godine u godinu rasti, i da ce grad dobiti  jedan dogadjaj koji ce Grad Kragujevac uvrstiti u mapu velikih muzickih festivala kako u Srbiji a takodje vremenom i  na svetskoj sceni.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..