MalogradOve godine po drugi put za redom je dodeljeno priznanje MLADGRAD koje dodeljuju Građanske inicijative. Priznanje je dodeljeno u holu Narodne banke Srbije 15. avgusta. Ovo priznanje dodeljuje se u tri kategorije i to lokalnim samoupravama, formalnim i neformalnim organizacijama kao i pojedincima koji su doprineli poboljšanju položaja mladih u lokalnoj zajednici.
Nezavisna omladinska organizacija Rume nominovana je tri puta - nominacijom za sveukupan rad, nominacijom za poseban doprinos položaju mladih kroz realizaciju projekta "Dosta E-Nasilja!" i nominacijom za realizovani projekat "Centar za foto-video tehnike - FOVIT Klub" koji je naša organizacija realizovala dve godine za redom.

Drago nam je što ćemo i dalje, nakon dodele priznanja, ostati u kontaktu sa drugim nominovanim organizacijama i kancelarijama za mlade, jer Građanske inicijative najavljuju i konferenciju u septembru koja će imati za cilj razmenu iskustava i primera dobrih praksi među nominovanim organizacijama, dobitnicima priznanja i nagrada.

MLADGRAD 2011. Građanske inicijative dodeljuju u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta i Ministarstvom za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu a uz podršku sledećih partnera: USAID, ISC, OEBS, UNICEF, UNDP, ILO, IOM, GIZ i NALED i Erste banke. Prijatelj priznanja MLADGRAD 2011. su ANEM, NAPOR i KOMS".

Više o ovome može pročitati na internet sajtu.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..