U ponedeljak, 23. septembra 2013. u 20:00 u Domu omladine Beograda//Velika sala Cena ulaznice: 200 dinara, uz đačku knjižicu u prodaji 100 ulaznica po ceni od 100 dinara. Priču je napisala Milica Gutović, inspirisana istoimenom monodramom Franca Ksavera Kroetca, nemačkog pisca, glumca i reditelja. Milica Gutović je završila baletsku akademiju Rosela Hajtauer u Kanu u Francuskoj, i Akademiju umetnosti, smer gluma, u klasi profesora Predraga Ejdusa.

Do sada angažovana na raznim pozorišnim projektima, kao i u Teatru SKC (Draga Jelena Sergejevna, Kad padne noć). Radi i u okviru trupe Arijadna.


Ovaj komad govori o mladoj ženi koja živi u velikom gradu, uspešnoj u svom poslu, ali to je ne čini srećnom. Usamljena je i svakodnevnica joj se svodi na mehaničko ponavljanje radnji koje daju privid života. Predstava ''Naručeni koncert'' rešena je samo pokretom i plesnim tačkama, bez ijedne izgovorene reči, što je čini pogodnom za izvođenje na svim meridijanima.
PRIDRUŽITE NAM SE I NA FEJSBUKU!


Program Pozorište ponedeljkom, svakog prvog dana u sedmici u večernjim časovima otvara vrata formalnim i neformalnim pozorišnim grupama u kojima učestvuju mladi, a ovi teatarski projekti biće praćeni radionicama i susretima sa afirmisanim rediteljima, glumcima, piscima, scenografima i ostalim pozorišnim stvaraocima.


Ovim projektom Dom omladine Beograda želi da pomogne svima koji se trude da ožive omladinsku scenu, školske sekcije i amaterske družine i ponudi još jednu edukativnu i kreativnu mogućnost istinskim ljubiteljima pozorišta. Ciljevi projekta “Pozorište ponedeljkom” su pružanje mugućnosti mladima da kažu šta žele putem pozorišta kao umetničke forme društvenih komunikacija, razvijanje kulturnih potreba među mladima, podsticanje na aktivnosti mladih koje su usmerene ka umetnosti, građenje posebnog stila provođenja slobodnog vremena, kao i postavljanje određenih standarda pozorišta za mlade.

TRUPA ARIJADNA: Igra: Milica Gutović,

Devojčica sa violinom: Sofija Glavičić,

Koreografija i režija: Milica Gutović

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..