Pozivamo vas da ovog meseca izdvojite vreme za pozorište i pogledate naš najnoviji komad, „Sportsko srce“- priču o opraštanju i pomirenju, ali i priču u kojoj će te upoznati nekadašnjeg sportistu, koji spletom životnih okolnosti vodi pečenjaru na Gornjem Zemunu, a čiji lik tumači sjajni Mima Karadžić! Predstava je rađena prema tekstu Đorđa Milosavljevića, u kojoj se prepliću priče pet likova - jedan prezreni, osramoćeni i odbačeni otac, njegova otuđena ćerka, kum očajan do autodestruktivnosti, advokatica razočarana do mahnitosti, kao i ćerkin momak, odrastao na Dedinju. „Sportsko srce“ je na repertoaru u dva termina tokom oktobra: 17. i 21. 10. od 19.30 časova.

Njih petoro sreću se u pomenutoj pečenjari, koju vodi prezreni otac, i to baš na dan, kad su u finalu svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji igrale reprezentacije Francuske i Hrvatske!
 
Reditelj predstave Milan Karadžić, za ovaj komad odabrao je sledeću glumaču ekipu: Milutin Mima Karadžić, Nina Nešković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović i Nikola Šurbanović.
 
„ Ovde se sukobljavaju jedan pretenciozan, snobovski, umišljen svet sa stradalnim, ali autentičnim svetom skorojevića, što istovremeno proizvodi i tragične i komične efekte. Preokreti u sudbini likova su više nego izazovni za glumce. Zato sam bio inspirisan da režiram „Sprotsko srce“ sa namerom da predstava verno oslika našu stvarnost koja je istovremeno i smešna i tužna.”, kaže reditelj Milan Karadžić.

Ulaznice možete kupiti onlajn.
 
Za rezervacije i dodatne informacije nam možete pisati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili kontaktirati direktno blagajnu na telefon +381-11-2419-664. Radno vreme je dva sata pre početka predstave danima kada imamo predstave na repertoaru.
 

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..