Počinje prodaja ulaznica za predstave koje će se igari u maju u Zvezdara teatru. Vaše omiljene predstave kojima se rado vraćate, u maju će biti izvedene više puta: „Knjiga o Milutinu“ u pet termina (10, 11, 23, 24. i 30. maja), „Osama-Kasaba u Njujorku" dva puta – 27. i 28. maja, „Sportsko srce“ 12. i 20. maja, „Voz“ 8, 16. i 29. maja, „Hipnoza jedne ljubavi“ 10. i 23. maja, „Tre sorele“ tri puta – 14, 15. i 31. maja, „Klaustrofobična komedija“ 11. i 26. maja. Maj u Zvezdara teatru pored predstava sa našeg repertoara, donosi čak tri gostovanja drugih pozorišta. Sa domaće pozorišne scene, stiže nam u goste Pozorište „Raša Plaović“ iz Uba, sa predstavom „Bajka o pozorištu“, Vladimira Đurđevića u režiji Duška Aškovića. Ugostićemo ih 30. maja na Sceni Danilo Bata Stojković.

Vraća nam se i Rambo Amadeus sa svojom „Večeri glomazne poezije“, koja će biti izvedena 21. maja.
 
Iz Češke nam stižu gosti sa Akademije scenskih umetnosti, koji će u okviru Festivala internacionalnog studentskog teatra (FIST 17) izvesti komad „Arlekin je mrtav“, po tekstu i u režiji Jozefa Doležala. Predstavu pokreće poznati skitnica Arlekin i ona je po hiljaditi put prepuna vrtloglavih vrtolomija i borbe između dobra i zla. Mračna groteska nekonvencionalno reaguje na svet u kome je „promena“ postala samo zaboravljeni pojam. „Arlekin“ je na repertoaru 15. maja.
 
U maju će naša blagajna raditi radnim danima 12-18 časova (odnosno do početka predstave) i vikendima dva sata pre početka predstave. Za jednostavniju kupovinu posetite naš sajt, gde možete putem onlajn kupovine najbrže doći do ulaznica za željene predstave.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..