U Domu kulture Studentski grad u Beogradu u Velikoj Sali održati 262. premijera Omladinskog pozorišta DADOV sa predstavom “Bajke za decu i odrsle”. Premijera će biti održana  u utorak, 1. februara 2022. od 20 časova. Najljubaznije vas molimo da najavite i propratite ovaj kulturni događaj. U Velikoj Sali Doma culture Studentski grad u Beogradu  , u utorak, 1. februar. 2022. sa početkom od 20 časova održaće se premijera predstave Omladinskog pozorišta DADOV “ Bajke za decu i odrasle”- režija Srđan J. Karanović.

Predstava “Bajke za decu i odrasle” u režiji Srđana J. Karanovića nastala je po motivima tekstova Živmira Jokovića „Uspavana lepotica“ i Igora Bojovića „Crvenkapa“. Namera autora predstave je da na savremen način, blizak generacijama današnje dece (i svih onih koji se još uvek tako osećaju) koja odrastaju u specifičnim tehničko-tehnološkim okolnostima , približe opšte poznate priče uz neophodnu i neizbežnu poruku.   

Igraju: Jovana Berić, Teodora Dragićević, Iva Milanović, Mina Nenadović, Marta Bogosavljević, Andrijana Đorđević, Luka Grbić, Đorđe Kadijević, Nikola Mijatović i Aleksa Marković -  studenti IV godine glume u klasi dr um. Srđana J. Karanovića, vanrednog profesora Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

Prva repriza predstave: sreda, 2. februar , 20 časova, Velika sala Doma omladine Doma kulture Studentski grad.

Predstava „Bajke za decu i odrasle“ urađena je pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Gradskog sekretarijata za kulturu.

Premijera će biti održana u skladu sa svim preporučenim epidemiološkim merama...

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..