Prodaja ulaznica za decembar počinje u utorak, 23. novembra u 12 časova. Na decembarskom repertoaru Zvezdara teatra očekuje vas premijera predstave Sportsko srce, koncert Vlade i Bajke „Hodač po žici“, kao i tradicinolno poetsko Veče sa Matijom Bećkovićem. Mesec počinjemo premijerom komada Đorđa Milosavljevića, „Sportsko srce“, koja je zakazana za 4. decembar u 19.30. Predstavu je rediteljski na scenu Zvezdara teatra postavio Milan Karadžić, koji je okupio glumačku ekipu -  Milutin Mima Karadžić, Nina Nešković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović i Nikola Šurbanović.
Reprize „Sportskog srca“ su 7, 22. i 24.12. od 19.30 časova.

Muziku za kraj godine donose nam Vlada i Bajka, koncertom „Hodač po žici“, kojim će promovisati svoj novi album. Muzičko veče u teatru pod zvezdama zakazano je za 21. decembar u 19.30.

Tradicionalno poetsko „Veče sa Matijom Bećkovićem“ biće održano 30. decembra, kada će publika biti u prilici da čuje objavljene ali i neke nove stihove našeg uvaženog akademika i pesnika. Prihod od prodaje ulaznica i donatorskih priloga, Bećković ustupa zajedno sa pozorištem Zvezdara teatar u humanitarne svrhe.

U decembru vas očekuje i monodrama „Knjiga o Milutinu – deo prvi“, sa Nenadom Jezdićem, koja je premijerno izvedena 11. novembra na Sceni „Danilo Bata Stojković“. Jezdić će Milutinovu ispovest u decembru ispričati čak pet puta – 5, 9, 12, 14. i 28. decembra.

Poslednjeg meseca u godini igraće se i Osama-Kasaba u NJujorku, Hipnoza jedne ljubavi, Klaustrofobična komedija, Berači snova, Pasivno pušenje, Tre sorele, Voz, Bajka o pozorištu i LJubav u Savamali.

Radno vreme blagajne je radnim danima 12-18 časova, odnosno do početka predstave, kao i vikendima dva sata pre početka predstave.

Vidimo se u galaksiji legendarnih trenutaka!

Fotografija je iz predstave Osama - Kasaba u NJujorku, autor je Nikola Vukelić.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..