dizninaleduKroz umetničko klizanje i graciozne akrobatike, Dizni na ledu vam predstavlja “Princeze i Heroji” dočaravajući divne momente sedam Diznijevih princeza i njihovih odanih prinčeva od 18. do 20. novembra u Beogradskoj areni. Zvončica vodi posetioce kroz inspirativne priče o Arijel, Beli, Pepeljugi, Tiani, Jasmin, Ružici i Snežani dok se njihove želje i snovi ostvaruju.

U novoj predstavi produkcije Feld Entertainment, publika će otići do najdaljih granica mašte gde je sve moguće ukoliko verujete. Arijelini snovi su zaključani ispod mora i u jednom magičnom momentu, princ Erik razbiće Ursuline čini kako bi povratio svoju jedinu, pravu ljubav. U trci sa vremenom da spase Ružicu Uspavanu lepoticu, princ Filip pobeđuje zlu Grdanu pretvorenu u Zmaja. Tiana ostvaruje svoje želje da poseduje restoran u Nju Orleansu; Jasmin otkriva ceo novi svet sa Aladinom i Snežana pronalazi pravu ljubav. Ova divna predstava otkriva i najdublje želje Pepeljuge i Bele.

Arena Beograd spremila je specijalnu, promotivnu prodaju ulaznica. Do 15. septembra svim kupcima odobriće se popust od 20% za sve kategorije ulaznica i termine.

Predstave će se u Beogradskoj areni održavati od 18. do 20. novembra u više termina:

Petak 18. novembar 2011 predstava u 19:00
Subota 19. novembar 2011 predstave u 12:00 / 15:30 / 19:00
Nedelja 20. novembar 2011 predstave u 12:00 / 15:30 / 19:00

Ulaznice po cenama od 1250, 1750, 2250, 2500, 3000 i 3500 dinara možete naći na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs

“Pre otelotvorenja ovog novog poglavlja Diznija na Ledu, skoncentrisali smo sa na ono što čini specijalnim Diznijeve princeze i heroje, “ rekao je producent Kenet Feld. “Nije nam puno trebalo da shvatimo da sve princeze imaju jednu stvar zajedničku: sve stupaju u avanturu kako bi pronašle najdublju želju u svom srcu i zahvaljujući verovanju, i ostvaruju je. Želeli smo da podelimo tu inspirativnu poruku publici slaveći priče ovih očaravajućih princeza i njihovih herojskih prinčeva.”
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..