Ove godine se po prvi put organizuje najveći humanitarni festival - Dance4Life. Koji ima za cilj da pomogne u prikupljanju novca za Marija Jurešića koji boluje od melanoma. Pored toga prikupljaće se novac i za kupovinu medicinskih aparata najsavremenije tehnologije kako bi se lečenje naših teško bolesnih građana nastavilo u Srbiji.

Ideja festivala se rodila kada smo prošle godine pomagali svom prijatelju Nemanji Ivanoviću - DJ Manji koji je nažalost nesrećno preminuo 23. jula ove godine. On je želeo da nastavimo da pomažemo ljudima koji boluju od teških i retkih bolesti - tako da se zbog toga nastavlja ideja Dance4Life festivala.

Festival će se održati 2. i 3. decembra u Hali 5 - Beogradskog sajma gde ćemo u oba dana kao i prošle godine spojiti naša najbolja imena domaće klupske underground i mainstream scene.

Što se tiče saradnje nama bi bilo potrebno da nam ustupite koliko god možete medijskog prostora (objave, intervjue, najave, banere, socials share) na Vašem portalu. Zauzvrat mi ćemo Vas istaći na svim našim digitalnim i štampanim materijalima kao i na samoj događaju gde će se Vaš logotip pojaviti na LED ekranu tokom žurke.

Uz sve to postoji mogučnost da neko od naših ambasadora i poznatih ličnosti kao što su Viktor Savić, Andrija Milošević, Aleksandar Radojičić ili neko od ljudi sa našeg lineup-a Lea Dobričić, Kristina Lalić, Phill & Dansmore i mnogi drugi - daju intervjue ili izjave za Vas.

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..