Zbog izuzetno velikog interesovanja obezbedili smo još jedan termin za predstavu Beton mahala u Zvezdara teatru 01.06. u 20h.  Predstava se bavi problemima mladih otvarajući religijska, politička i druga društvena pitanja. Baveći se ovim problemima predstava suštinski govori o ljubavi. Publika u Zvezdara teatru je već nekoliko puta ovacijama i dugim aplauzima nagradila sjajna izvođenja ove predstave.

Ovo je predstava koju ne smete da propustite, jer sigurno niste gledali ništa slično do sada! Predstava koja je u svom gradu zabranjena, ali zato puni pozorišne sale širom regiona!

Trupa Jojevoihovi je nastala iz druženja, a postoji i stvara iz potrebe pametnih mladih ljudi da na sav glas govore o svetu koji ih okružuje. Treba ih poslušati jer imaju šta da kažu i to sa neverovatnom energijom!

Produkcija: pozorišnatrupa Jojevoihovi, Novi Pazar

Reditelji: Rifat Rifatović i Branislav Trifunović

Autoriteksta i glumci: DŽANA LJAJIĆ, EMA MURATOVIĆ, AJTANA DRAŽANIN, DRAGA KOSTIĆ, LEJLA BUČAN, AMAR ĆOROVIĆ, NEDIM NEZIROVIĆ I PETAR KOSTIĆ.

Predstavatraje 90 minuta.

Za đake i studente obezbedili smo popust od 30% na cenu ulaznice (800 din) uz identifikaciju (đačku knjižicu ili indeks).

Cena ulaznice sa popustom je 560 din.


<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..