Jelena Radanović, prva dama stand up scene koja pleni svojim humorom i talentom, u organizaciji Standup.rs-a, a u matičnom klubu Ben Akiba comedy club&bar, najavljuje 06. aprila one WOMAN show pod nazivom ''Drama Queen''! Jelena Radanović se stand up-om bavi skoro 5 godina, i gde god se pojavi, svojim humorom ruši predrasude o tome da je ovo samo muški posao. Tokom višegodišnje karijere, nastupala je širom regiona, kako u klubovima tako i na najvećim regionalnim festivalima, na srpskom i na engleskom jeziku.


Jelena se prijavila na Open mic – takmičenje Otvorenog mikrofona – koji je bio organizovan u sklopu prvog StandUp Festa 2011. godine. Tada je pobedila odlukom žirija i publike i tako je počela njena karijera stand up komičarke.

 

Šta kažeš kad te pitaju zašto ima tako malo žena u stand up-u?

 

- Žena ima manje na svim javnim funkcijama, tako da stand up prati te trendove... ali dolazi vreme kada će se to sve promeniti.

 

Šta poručuješ mladim ljudima koji bi želeli da budu stand up-eri?

 

- Probajte, ne odustajte, nije lako, ali je vredno. I ono što je najbitnije pišite svoj tekst, nikako pozajmljivanje od drugih komičara, morate da izrgadite poštovanje i kolega i publike.

 

Šta te motiviše da ideš napred?

 

- Ljudi koji mi kažu da sam uspela da ih nasmejem iako su im životi zaista komplikovani.

 

Jelena će vas sigurno nasmejati i zadržati osmeh na licu i posle nastupa i ukoliko želite da vidite zašto je ona prva dama domaćeg stand up-a i zašto je dobila tu titulu, dođite u Ben Akiba comedy club&bar 6. aprila koji se nalazi u Braće Krsmanovića 6 i proverite!

 

Ostatak repertoara možete pogledati na sajtu www.standup.rs i Facebook stranici.

 

Telefon za rezervacije je 060/ 30 60 131 i karta je 250 dinara.

<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
10111314
15161718192021
222324252628
2930     

Putopisi, Intervjui..