U teatru LeStudio, u petak i subotu, 25. i 26. Septembra, u 20 h, biće izvedena predstava ,,Raspareni par’’. U pitanju je komedija koja se kroz priču o muškim prijateljstvima bavi socijalno važnim temama kao što su poroci, depresija i neuspeli brakovi. Kroz jednostavan i svima razumljiv humor, ona izaziva bunt protiv društveno rasprostranjene letargije.

 

 

Ova predstava pokazaće vam da se ispod svih stereotipnih grubosti muškog prijateljstva krije crta osećajnosti i veoma iskrene privrženosti Pristupajući teatru kroz Brukovu frazu da - ,,u nekom živom tetatru svaki dan bismo pristupali probama proveravajući jučerašnja otkrića, spremni poverovati da nam je ponovo promakla ona prava igra’’ – trupa teatra Le Studio svaki svoj radni dan i svako novo izvođenje provodi tragajući za tom ,,pravom igrom’’.

 

Osnovan od strane Sanje Maljković i Žan batiste Demarinjija, teatar Le Studio je nastao sa ciljem da neguje čisto i umetnički snažno pozorišno iskustvo, ali i da deluje društveno odgovorno.  

Predstave koje se izvode u Le Studiju jesu predstave sa kojima svako može vrlo lako i brzo da se identifikuje, da emocionalno proživi predstavu, da nauči nešto novo o sebi, da dobije odgovore na pitanja koja svakodnevno sebi ponavljamo.

 

Uz  predstavu i druženje sa umetničkom ekipom nakon predstave – pozivamo vas da ne samo da budete publika, već i pojedinci koji su odgovorni za stvaranje jednog boljeg društva. Više informacija o repertoaru i o tome kako da rezervišete karte možete pronaći na: www.lestudio.rs

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..