HIT predstava POSLEDNJA ŠANSA, po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović, igraće 28. juna od 20h na Sceni AKADEMIJE 28. Ovo će biti poslednje beogradsko igranje predstave u ovoj sezoni. „Poslednja šansa je priča o glumici koja godinama čeka svoju ulogu i svoju šansu. Shvativši da neće zaigrati tamo gde  želi, ona odluči da se  prijavi u strašni rijaliti „Tražim muža, ili hajmo svi u svinjac”, ali sа idejom da napravi ulogu i da je niko ne prepozna.

 

 

Ulazi neprepoznatljiva, i kada uspe, kada svi konačno kažu „vau”, kada osvoji publiku i kada je u prilici da uzme novac, postane velika zvezda i da pobedi, ona skida masku i odustaje. I kaže: to nisam ja!”, reči su glumice Suzana Petričević.


Predstava je dobitnik brojnih nagrada među kojima su: nagrada publike  “Zlatna kolajna” na 35. Festivalu monodrame i pantomime u Zemunu, na devetom Međunarodnom festivalu ZLATNI VITEZ u Moskvi predstava nagrada ZLATNI VITEZ – ZLATNA DIPLOMA, nagrada za najbolju monodramu na 15. Festivalu malih scena – monodrama Srpske u Istočnom Sarajevu, na osnovu odluke stručnog žirija, "Poslednja šansa" je osvojila nagradu.

 

Nakon predstave, od 21h u Klubu Akademije 28 očekuje nas veče klavirske improvizacije: koncert "Ogledala moje duše" u izvođenju pijanistkinje Dalide Grmuše, sa početkom u 21h.

 

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti na blagajni po ceni od 600 din.
Blagajna radi radnim danima 11-20h i vikendom 18-20h. Info tel:011 3616 020

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..