Ovog vikenda u nedelju 13.04. u 12h u Teatru 78  očekuje vas  zanimljiva i edukativnа predstavа za decu: Tri praseta – nedelja 13.04. u 12h. Svima dobro poznata priča o tri praseta premešta se na scenu Teatra 78. Klasična bajka napisana u stihu, do sada je odigrana preko 1000 puta, učesnik je brojnih festivala i revija pozorišta za decu.

 

Tri zabavna junaka prolaze kroz mnoštvo avantura i komičnih situacija, bežeći glavom bez obzira od zlog vuka. Predstava je bila na repertoaru Somborskog narodnog pozorišta, učestvovala je na festivalu „Budva grad teatar“, kao i na četvrtom „Festiću“ u Beogradu, gde je Bora Nenić dobio nagradu za glavnu mušku ulogu. Predstava je namenjena deci od 2 do 12 godina.

 

Tekst: Milivoj Mlađenović                                

Muzika: Braća Vranešević

Režija: Dušan Petrović

Igraju: Zoran Miljković, Milica Blagojević, Nikola Marković i  Bora Nenić

 

Trajanje: 45 min.

 

Ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 350 dinara. Akcija „Trkom do 78“ - prvih 78 osoba koje kupe kartu, dobijaju je po povlašćenoj ceni od 178 din – važi za sve predstave, sem za premijerna izvođenja.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..