Zatvaranje druge sezone beogradskog kluba Kult zakazano je za ovaj vikend i obećava nezaboravnu, maratonsku zabavu. Za DJ pultom će se smenjivati 18 DJ-eva, uključujući dobro poznate rezidente kluba, izvođače koji su obeležili ovu klupsku sezonu, kao i specijalne goste. Ovog petka, 31. maja, od 23 sata do 6 ujutru, jedinstveno muzičko putovanje i nezaboravnu atmosferu prirediće beogradski DJ Aleksandar Rajić, poznat po jedinstvenom spoju zvukova i dubokoj minimal house magiji. Pored njega, nastupiće i predstavnica beogradskog andergraund zvuka Cosmic Eve, kao i harizmatična Dea Tosh koja svoju strast prema muzici prenosi kroz jedinstvenu kombinaciju tech house ritmova i modernog zvuka.

Deaf in Mini i Goran Starčević će sa svojim b2b setom ponovo rasplesati dancefloor, dok će omiljeni DJ par Joma Maja i Marko Vuković doneti pregršt kvalitetne klupske muzike, mračnih i zavodljivih melodija.

Una Nikolić će svojom tracklistom punim zaraznih, sofisticiranih deep, tech i progressive house numera dodatno zagrejati atmosferu.

U subotu, 1. juna, od 23 sata do 10 ujutru, za muzičku selekciju biće zaduženi promoter andergraund kulture i predstavnik novog talasa techno umetnika Commissar Lag, kao i mladi beogradski producent i DJ Cosmic G, koji gradi svoj muzički put kroz širok spektar žanrova. Tu su i gost iz Mađarske, Erich Von Kollar, suosnivač i menadžer Stellar Fountain Recordsa i rezident legendarnog Proton radija, kao i Fikol i Pao Pausto iz projekta Colonels of Resonance, poznati po dubljim zvucima i basevima koji stvaraju poseban gruv. Na programu su i poznati novosadski DJ Layzie, čija muzika varira od tvrdog detroit electro-house-a do acida, lokalni producent i DJ sa internacionalnom karijerom Mene koji donosi zvuk najboljih klubova sa Ibice, veteran domaće progressive house i deep tech scene Migazz, rezident kluba Nemax i predstavnik beogradskog andergraunda Vahicabi, koji vešto kombinuje različite stilove sa naglaskom na progressive, melodic techno, tech i indie dance žanrove.

Klub Kult se nalazi na adresi Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj), a starosna granica za ulazak u klub je 23 godine.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..