Pulski hard rok bend ATOMSKO SKLONIŠTE nastupiće ove jeseni u klubu Fest u Zemunu! Ovaj ekskluzivni koncert legendarnih Atomaca desiće se 19. oktobra! Nakon uspešne letnje turneje u preko 40 gradova, Atomci polako prave plan i za jesen / zimu 2019. Ono što je već sada sigurno je nastup u klubu Fest. Njihov koncert u ovom legendarnom zemunskom klubu je svojevrsna ekskluziva, jer u klubovima sviraju jako retko. Ali, kako sami kažu, jako vole Fest i kada god se odluče da naprave ekskluzivan klubski nastup, Fest je na prvom mestu. Od svoga nastanka, davne 1976. godine u bivšoj Jugoslaviji, pa sve do današnjih dana, bend Atomsko Sklonište nije prestao da važi za jedan od najjačih i najunikatnijih bendova ovdašnjih prostora.

Već na samom početku svoje karijere čuveni Atomci postavili su visoke standarde kako zvuka tako i vizuelnog nastupa, te je već tada bilo jasno da je scena dobila nešto upečatljivo, novo i višestruko kvalitetno. Njihov jasan i tvrdokoran pacifistički stav, oštra i direktna kritika društva i sistema lansirali su bend u sam vrh ondašnje, ali i današnje umetničke avangarde, a njihovi vizionarski tekstovi, nažalost, danas su surova realnost i svakodnevica. Vreme je donelo i odnelo mnoge bendove, umetnike, stvaraoce u proteklim decenijama ali Atomsko Sklonište i dalje uporno opstaje i tvrdoglavo grabi dalje.

Da li je moguće bolje dočarati kompletnu pojavu Atomskog Skloništa nego kroz poruke koje nam šalju već duže od 40 godina. Jer, u “Vremenu horoskopa”, vrlo je važna temeljna “Mentalna higijena” da bi “Oni što dolaze za nama” mogli odlučno, “Na kraju stoljeća”, reći: “Ne cvikaj generacijo” jer “Za ljubav treba imat dušu”!

Na radost ljubitelja dobrog starog ex-YU roka, ovi veterani rok scene drugi put dolaze u Fest i obećavaju veče koje ćete pamtiti! Vidimo se 19.oktobra u klubu Fest u Zemunu!

Ulaznice za koncert po ceni od 900 RSD u prodaji su od srede, 11.septembra u Felix Shop-u (TC Sremska) i u klubu Fest. Na dan koncerta cena ulaznice, ako ih bude, iznosiće 1200 RSD.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..