U sklopu "Stanimo u gard 2019” turneje, pank rok bend ČOVEK BEZ SLUHA  nastupiće u zemunskom klubu Fest! Koncert je zakazan za 15. februar u 22h, a kao predgrupe će nastupiti bendovi Scordisci i Nikom ništa. Bend ČBS – Čovek bez sluha važi za jedan od koncertno najaktivnijih, ali pre svega i svirački najatraktivnijih sastava na rock sceni u Srbiji. Predvođen je frontmenom Mikijem Radojevićem ali može da se pohvali i izuzetnom ritam sekcijom - Mikica Zdravković (bas) i Vladimir Lune Lazarević (bubanj) kao i Savom Mirovićem na solo gitari. Krajem novembra 2018.godine objavili su novi album "Stanimo u gard" za izdavačku kuću Long Play.

"'Stanimo u gard" je album koji sa sobom donosi devet novih priča, devet novih pesama koje bi trebalo da potvrde da u rok muzici nema foliranja, ali i da muzika kao umetnost nije stajaća voda, već reka koja mora da teče i talasa da ne bi presušila” kaže frontmen Miki Radojević i dodaje da naziv albuma pokazuje da je ČBS "ostao veran svojoj pank rok ideologiji i stavu", ali da je sam muzički pravac jako evoluirao, pa se bend trudio da ide u korak s tim.  Sa albuma su se izdvojili singlovi “I posle svega”, “Ti samo misliš da me znaš”, “Stanimo u gard”.  
 
Ovaj album bend ČBS promoviše i na koncertnoj turneji u okviru koje prvi put dolaze  u Fest! “Jako se radujem ovom nastupu jer je Fest klub koji privatno jako volim, baš kao što puno volim sam Zemun.

Obzirom da je to kolevka i adresa mnogih vrhunskih muzičara i poznavalaca rok muzike, posmatram ga kao mesto pred kojim bih volio da ostavim snažan utisak kao rok izvođač” kaže Miki Radojević I poziva vas na “pravu, podugačku feštu u Festu!” 
 
Iako je ovaj nastup deo koncertne promocije novog albuma, možemo očekivati I pesme iz njihove dvodecenijske karijere.

Kao gosti će nastupiti i odličan beogradski irish-punk bend „Scordisci“ kao i sve zapaženiji pank rok bend „Nikom Ništa“ iz Kragujevca.
 
Ulaznice za koncert moći će da se kupe na ulazu u klub Fest na veče koncerta, po ceni od 500 RSD.  
 

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..