15. rođendan izdavačke kuće Ammonite Records obeležavamo nizom koncerata i književnih događaja u više gradova Srbije. Na redu je drugi rođendanski koncert u nizu - nastup tri grupe koje objavljuju za Ammonite Records: Ventolin, On Tour i The Mothership Orchestra, u subotu, 25. februara u novom centru beogradske alternativne kulture – Dorćol Platzu.

Ventolin još od 2000 godine briše granice između elektronskog i akustičnog zvuka. Prošle godine objavili su šesti studijski album “Las Vegas ” za koje poznavaoci kažu da je najsvedenije i najintimnije njihovo izanje do sada.

U svečanu atmosferu uklopiće se i beogradska akustična trojka On Tour koja je u decembru proslavila peti rođendan. Poštovaoci sastava znaju da njihovi slavljenički nastupi uvek budu nešto posebno, pa nema razloga da Vlada, Ivana i Marko ponovo ne obraduju publiku.

The Mothership Orchestra već dvanaest godina krstare regionom i Srbijom. TMO će predstaviti svoje dobro poznate pesme u chamber rock maniru za koje je karaksteristična dobra orkestracija i uticaji različitih žanrova i pravaca od downtempa do britanskog folka.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti u pretprodaji na blagajni Dorćol Platza po ceni od 400 dinara. Na dan koncerta, karta će koštati 450 dinara. Ammonite Records sprema i brojna iznenađenja, poklone i rođendanske popuste za posetioce.
 
 

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..