14. februara na dan zaljubljenih u KST-u u organizaciji kluba i Guitar Nation Serbia održaće se Love&Rock tribute festival na kojem će nastupiti tri benda koji sviraju pesme iz perioda yu roka 80ih godina. Prvo ime festivala svakako je beogradska grupa Deca iz vode koja već dve godine veoma uspešno prezentuju opus kultne grupe EKV širom Srbije i bivše Jugoslavije. Unazad nekoliko godina u novembru u Mikseru organizuju veoma posećene koncerte u znak sećanja na Milana Mladenovića a ovo će biti prvi put da nastupaju u KST-u.

Na repertoaru su svi najveći hitovi sa svih šest studijskih albuma EKV-a plus njihov debi kao Katarina II. Energija i emocija koja se emituje sa bine je odlična, a atmosfera u publici po pravilu euforična. Od strane muzičke i stručne javnosti bend često dobija epitet kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je ikad postojao.

Ulični psy koji su višegodišnja beogradska klupska atrakcija sa puno nastupa po klubovima i raznih drugim manifestacijama. U svom repertoaru najviše izvode pesme grupe Azra i za Love&Rock fest spremaju set od sat vremena najvećih hitova ovog kultnog benda. Članovi benda su iskusni i kvalitetni muzičari koji su aktivni u nekoliko autorskih, tribute i cover bendovima koji godinama unazad privlači pažnju publike u Beogradu i Srbiji,

Maljčiki su tribute/cover bend koji svira pesme grupa iz perioda poznatog kao jugoslovenski novi talas 80ih godina. Bend uspešno radi nekoliko godina unazad širom Srbije a imaju i nekoliko veoma uspešnih nastupa u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji gde su česti gosti, Pesme izvode sa velikim žarom i zadovoljstvom kao da su ih oni pravili, dok nekim pesmama daju jak lični pečat. Svojom pozitivnom energijom i vrhunskom svirkom plene sve prisutne na svojim nastupima. Na festivalu će svirati čuvene pesme grupa: Idoli, Haustor, Električni orgazam, Partibrejkers, Šarlo Akrobata itd.

Karte su u pretprodaji u KST-u (pon-pet 10-17h i sre-sub 23-02h) i Felix shopu TC Sremska (pon-sub 11-20h) po početnoj ceni od svega 300 rsd. Ulaz u klub je od 22h i tada će se karte prodavati po ceni od 450 rsd.. Tri vrhunska benda, niska cena ulaznica i pića, sreda je neradni dan, tako da sve to obećava dobar provod do duboko u noć uz odličnu atmosferu kakva je inače na koncertima u klubu KST-a,

Deca iz vode: Par godina za nas (EKV)

Deca iz vode: Oči boje meda (EKV)

Idoli: Maljčiki

Azra: Užas je moja furka

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..