U subotu 28. decembara 2013. u klubu Spark, za gramofonima će se naći najbolji iz Srbije: Marko Nastić i Lea Dobričić. A kao uvod u sve to, pokrenuće nas Dimiz. Koncept UrbaNizma smo vam predstavili početkom leta. Imali smo uspešan događaj sa Matthew Hougom i Ninom Hudej iz Slovenije, live nastupom El Jazzyre, Dimiza i VJ Lenjina.

 

Marko Nastić, najpoznatije DJ ime u našem regionu, i kao takvog ga dobro poznajemo ali ne znamo baš sve o njemu… sa kakvim će se muzickim setom predstaviti na Urbanizmu. A ne znamo ni da li će imati brkove u meksičkom fazonu ili bradu Deda Mraza.


Marko je jedan od predvodnika jugoistočne-Evrope koji se u najboljem svetlu dokazao na turnejama širom sveta. Svi se sećamo kultnih žurki Teenage Techno Punks, a sada očekujemo dobro poznatog Nastića sa muzičkim novitetima koje potpisuje za svoje izdavačke kuce Recon Warriors i Traffica.

Pored muzike njega odlikuje i njemu svojstvena veselost i energija koja nikad nije manjkala.

Lea Dobričić, pobednica na Burn Studios takmičenju za DJ rezidenturu na Ibici! To je bilo neverovatno leto za Leu, nastupajući na Elrow žurkama u klubu Privilege na Ibici.Lea je harizmatična, veoma talentovana i atraktivna. Delila je dekove sa Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Dubfire...

Dimiz, uspesan DJ i producent koji je sa svojom muzičkom produkcijom dospeo na vrh sa dobro poznatim imenima u svetu.
Sa Ogi Gee Cash-om čini sastav "dont". U žanrovima DeepHouse i NuDisco briljiraju i uvek su najtraženiji na Beatport-u.
Dimizov DJ nastup je dobro poznat u zemlji, kao i u brojnim klubovima i festivalima u Evropi (Amsterdam Dance Event, Exit Dance Arena, SEEME, Purobeach, Love Fest…

 

Pretprodaja karata po ceni od 200 dinara :
Happy House, Oskar Kafeterija, Gnezdo, Every Day Caffe

 

Žurka počinje u 23 časa, a trajaće do 5 ujutru.

Music Club Spark
Strahinjića bana 2A, 18000 Niš

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..