KC Grad i kolektiv Banda Panda ove sezone nastavljaju da udruženim snagama osvežavaju i razmrdavaju scenu u Beogradu. Nakon više nego uzbudljivog nastupa Sexy Sushi, ovoga puta iz istog grada, Pariza, stiže nam u petak 13. decembra nešto potpuno novo za ovdašnje prilike – ACID ARAB.

 

ACID ARAB je duo koji savršeno spaja melodije i ritmove Severne Afrike, Libana, Egipta ili Turske sa elektronskim zvukom - od house-a do današnjeg moćnog tehna. Gvido Miniski i Erve Karvaljo (Guido Minisky i Herve Carvalho) su nakon par godina rezidenture u čuvenom pariskom klubu Chez Moune na Pigal trgu i prvog odlaska u Tunis upali u neodoljive ljubavne kandže orijentalnog zvuka. Nedugo zatim sa sobom vode čitavu plejadu likova sa scene i stvaraju prvu ACID ARAB kolekciju koja izlazi za Versatile records maja 2013. godine.

 

Dakle, obucite svoje električne dimije i budite spremni za nezaboravno putovanje na letećem ćilimu po nepreglednim zvučnim pejzažima Severne Afrike, prepunim bazarima Istanbula ili skrivenim slepim ulicama Pariza.    

 

Domaću, i to punu podršku pružiće najadekvatniji gospodin sa scene koji može da odgovori na izazov – DJ Brka.

 

Pretprodaja prve količine karata za nastup francuskog dvojca Acid Arab po ceni od 400 RSD počela je u petak 06.12. od 12h u KC Grad-u. Cena karte u pretprodaji je 500 rsd, a na dan nastupa posle 1h 600 rsd.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..