Ove nedelje nas ponovo očekuje vrhunska zabava u klubovima Plastik i Mint! I ovoga petka House Central veče nastavlja da oplemenjuje klupsku scenu Beograda najkvalitetnijim haus zvukom!!! U goste nam konačno dolazi Kay Dee, uz podršku Milene Brkić! Sve informacije možete dobiti putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. a rezervacije možete izvršiti putem broja telefona: 064 640 39 56

 

SREDA - Na programu je novo izdanje Belgrade Buzzin' žurke - najpopularnije hip hop i r'n'b veče u gradu + promocija novog Drejkovog albuma! U Mintu vas to veče očekuje Bege Fank žurka - old school hip hop i hitovi raznih muzičkih epoha.

 

ČETVRTAK - Belgrade Banging Org. vam predstavlja : "Oops, I am Banging again " w/ Tom Gepard & Erick Kasell. Treću žurku, prvog Electro/Progressive/House brenda, koji je probudio iskrene ljubitelje klabinga i napravio revoluciju noćnog života. Pozivamo SVE ljubitelje muzike sa Tomorrowland-a, Ultra Music Festivala,Sensation-a,Exita i slično. Navratite da skačemo uz Electro/Progressive/Big Room/Dutch House/Dubstep zvuke. Ulaz besplatan, rezervacije obavezne.

 

PETAK - I ovoga petka House Central veče nastavlja da oplemenjuje klupsku scenu Beograda najkvalitetnijim haus zvukom!!! Ovoga puta miksetu preuzimaju dame, i to kakve! U goste nam konačno dolazi Kay Dee, uz podršku Milene Brkić! Iskusni ljubitelji klabinga dobro znaju ko je Kay Dee, dama koja je karijeru gradila na obe strane Atlantika i koja vam u živom setu predstavlja zvuke globalne klupske scene. Očekuje vas prava fešta ritmova koja će trajati do jutra. Koncept petka u Mintu je jednostavan - sjajna zabava do jutra, a i posle, uz najpoznatija i najtalentovanija imena domaće klupske scene. Vrhunski haus i miksevi raznih žanrova po standardima ljubitelja klabinga u interpretaciji raznih DJ-eva koji vam drže pažnju čitave noći. Ovoga petka za vas puštaju Tom Collins, Toris Badić i John Jogurt.

 

SUBOTA - Dobro znate šta je Mainstream Pressure - najzabavnije, najvrelije i najkrcatije veče u čitavom gradu! Ike, Prema vrte omiljene svetske hitove , što podrazumeva kombinaciju svega što želite da čujete u klubu - vrhunski haus, klupski klasici, ali i hitovi koji će to tek postati. Nova snaga BKO je tu da vam potom uposli poslednje atome snage najboljim numerama za ples raznih žanrova! Subota u Mintu rezervisana je za idealnu kombinaciju opuštajućih, ležernih melodija i ozbiljnog klupskog groove-a, i tako do jutra, pa i dalje. Za najbolje soulful i deep house varijante ove subote zaduženi su Danijel Čehranov, Kid Kimy ii Miloš Starčević. Zna se - ne ide se kući dok ne svane!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..