Lansirane su poslednje dve epizode o najvećem svetskom DJ takmičenju na Ibici koje, drugu godinu zaredom, organizuje Burn energy drink. One prikazuju finalnu fazu takmičenja u kojoj je naša predstavnica, Lea Dobričić, briljirala i osvojila rezidenturu u klubu Privilege.


U sedmoj epizodi, parovi finalista treba da odsviraju jednosatne DJ setove pred vlasnicima klubovima i pokažu im da su zaslužili rezidenturu. Tenzija raste jer, za neke od njih, ovo je poslednji put da nastupaju na ostrvu. Epizoda prikazuju Leinu energiju i šarm kojim je osvojila publiku.


Epizoda 7


Momenat odluke je došao i pobednici su proglašeni! Osim Lee, to su Hyena iz Poljske koji je osvojio rezidenturu u Cafe Mambo i Tommy Kid iz Francuske, koji će nastupati u klubu Sankeys. Pobednici se sele u novi stan i za njih startuje ostvarenje sna koje će trajati celo leto.


Epizoda 8


Zahvaljujući pobedi na Burn takmičenju, Lea radi kao DJ rezident subotom u klubu Privilege na Elrow žurkama i sredom u beach baru Sands, a delila je gramofone i sa superstarovima Laurentom Garnierom i Sebastianom Legerom, nastupala na čuvenom španskom festivalu Monegros i zatvorila Exit Dance Arenu sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem. Očekuje je i žurka sa Fritzom Kalkbrennerom u klubu Row 14, 18. Avgusta u Barseloni, kao i brojni drugi nastupi na Ibici.


Više informacija na:
www.burn-studios.com
www.facebook.com/BurnEnergy

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..