Burn Studios objavio je dve od ukupno osam priča o finalistima takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici. One prate doživljaje naše DJ dame Lee Dobričić na putu do pobede, kao i uspone i padove ostalih 17 učesnika, u borbi za ostvarenje životnog sna. Finalisti su prošli tri izazova.


Imali su intenzivne muzičke radionice sa svetskim DJ zvezdama i iskusili nezaboravni klabing omiljenog ostrva zabave, a troje najtalentovanijih, među kojima je i Lea, dobili su stalne angažmane u čuvenim klubovima Cafe Mambo, Sankeys i Privilege.

 

Ove dve epizode prikazuju prvi izazov u kom je Lea pobedila i plasirala se u finale, već u prva 24 sata boravka na ostrvu. Ona je proglašena najboljom nakon takmičenja u DJ miksu. Zatim, finalisti prisustvuju muzičkom događaj International Music Summit, gde upoznaju zvezde kao što su Pete Tong, Anja Schneider i Fatboy Slim. Na kraju, oni odlaze na party na kom radi Adam Zasada, prošlogodišnji pobednik Burn Studios takmičenja, koji ove godine nastupa sa legendarnim Svenom Vathom.


Epizoda 1
Epizoda 2

Više informacija na:
www.burn-studios.com
www.facebook.com/BurnEnergy

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..